تبیین ضوابط و مقررات فعالیت‌های برون‌سپاری سوادآموزی با حضور ۴۱ نفر از مدیران مؤسسات طرف قرارداد سوادآموزی فارس
تبیین ضوابط و مقررات فعالیت‌های برون‌سپاری سوادآموزی با حضور ۴۱ نفر از مدیران مؤسسات طرف قرارداد سوادآموزی فارس

مدیرکل طرح و برنامه‌وبودجه سازمان نهضت سوادآموزی گفت: بر اساس قانون و در قالب طرح برون‌سپاری ،فعالیت‌های سوادآموزی در همه استان‌های کشور به مؤسساتی که از شرایط لازم و توانایی اجرای این طرح برخوردار هستند واگذار می‌شود. به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش فارس، رسول جمشیدی اول در جمع مدیران تشکل‌های طرف قرارداد […]

مدیرکل طرح و برنامه‌وبودجه سازمان نهضت سوادآموزی گفت: بر اساس قانون و در قالب طرح برون‌سپاری ،فعالیت‌های سوادآموزی در همه استان‌های کشور به مؤسساتی که از شرایط لازم و توانایی اجرای این طرح برخوردار هستند واگذار می‌شود.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش فارس، رسول جمشیدی اول در جمع مدیران تشکل‌های طرف قرارداد با سوادآموزی فارس ، ضمن تبریک دهه مبارک فجر، گفت: از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه سوادآموزی ، افزایش نرخ باسوادی کشور از ۴۸ و ۸ دهم درصدی ابتدای انقلاب به ۹۴ و ۷ دهم درصدی کنونی است.

مدیرکل  طرح و برنامه‌وبودجه سازمان نهضت سوادآموزی افزود: این رشد نزدیک به ۴۶ درصدی مدیون زحمات همکاران نهضت سوادآموزی و از افتخارات این نظام اسلامی است.

وی هدف از تشکیل این جلسه را تبیین ضوابط و مقررات طرح برو ن سپاری و فعالیت‌های واگذارشده سوادآموزی عنوان کرد و گفت: به استناد قانون ، فعالیت‌های سوادآموزی به‌صورت برون‌سپاری اجرا می‌شود و بر همین اساس فعالیت‌های سوادآموزی در همه استان‌های کشور به مؤسساتی که از شرایط لازم و توانایی اجرای این طرح برخوردار هستند واگذار می‌شود.

جمشیدی اول وظیفه سازمان سوادآموزی را در این زمینه، سیاست‌گذاری و نظارت بر فعالیت‌های مؤسسات طرف قرارداد درزمینه آموزش بی‌سوادان عنوان کرد و گفت: استان فارس به جهت گستردگی و تعداد مناطق زیاد، هم‌اکنون با ۴۱ موسسه تفاهم‌نامه دارد و فعالیت‌های آن‌ها رصد می‌شود.   

وی با اشاره به روند جذب بی‌سوادان در حوزه سوادآموزی نیز،گفت: بر اساس مصوبه سال ۹۳ دولت ، روند جذب بی‌سوادان برای فراگیری سواد، شامل تشویق و ایجاد محدودیت است که تاکنون بر اساس سیاست تشویق، به داوطلبان حضور در کلاس‌های سوادآموزی به‌شرط موفقیت در آزمون پایانی هر دوره ، مبلغی به‌عنوان پاداش پرداخت می‌شود.

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش فارس نیز گفت: در این کارگروه که با حضور ۴۱ نفر از مدیران مؤسسات طرف قرارداد باسواد آموزی استان برگزار می‌شود، مدیرکل  طرح و برنامه‌وبودجه سازمان نهضت سوادآموزی کشور ضمن تبیین سیاست‌ها و دستورالعمل‌های سازمان سوادآموزی درزمینه برون‌سپاری فعالیت‌ها، به مسائل و مشکلات این مؤسسات نیز رسیدگی و به سؤالات مدیران این مؤسسات پاسخ می‌دهد.

دکتر بهزاد نوروزی چگینی به مدیران مؤسسات طرف قرارداد باسواد آموزی استان تأکید کرد:با توجه به گستردگی کار سوادآموزی در استان به دلیل وسعت و جذب نزدیک به ۳۰ هزار سوادآموز، لازم است مؤسسات طرف قرارداد باسواد آموزی ،ضمن پی گیری امور مربوط به آموزش سوادآموزان ،نسبت به نظارت مستمر و ارائه گزارش منظم از فعالیت کلاس‌های سوادآموزی تحت پوشش به سوادآموزی استان اقدام نمایند.

پرداخت به‌موقع حق‌الزحمه آموزش‌دهندگان و تشکیل منظم کارگروه واگذاری در مناطق و شهرستان‌های استان از دیگر مواردی بود که نوروزی بر آن‌ها تأکید کرد.