تاکید بر استفاده از توان نرم افزاری و سخت افزاری مشترک در راستای نیل به دانشگاه های نسل سوم و چهارم
تاکید بر استفاده از توان نرم افزاری و سخت افزاری مشترک در راستای نیل به دانشگاه های نسل سوم و چهارم

در نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، مسوولان این نهاد آموزشی بر استفاده مشترک از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در راستای نیل به دانشگاه های نسل سوم و چهارم هم پیمان شدند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سرپرست دانشگاه با عرض تسلیت به […]

در نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، مسوولان این نهاد آموزشی بر استفاده مشترک از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در راستای نیل به دانشگاه های نسل سوم و چهارم هم پیمان شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سرپرست دانشگاه با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، شهادت سردار رشید اسلام سپهبد «قاسم سلیمانی»، جانباختن هموطنانمان در کرمان و سقوط هواپیمای مسافربری به مقصد اوکراین، وحدت دانشگاه ها در مسیر تحقق اهداف کاربردی را تلاش در راستای دستیابی به اهداف خواند.

او دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه شیراز را مجموعه ای یکپارچه خواند و تاکید کرد: این مجموعه بستر تولید علم، آموزش و خدمت به مردم است.

دکتر «مهرزاد لطفی» استفاده مشترک از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری را تلاش در راستای نیل به هدف دانشگاه های نسل سوم و چهارم خواند و گفت: لازم است با ایجاد دبیرخانه ای برای پیگیری شیوه نامه های مرتبط بین دو دانشگاه و برگزاری نشست های فصلی، برای عملیاتی کردن تفاهم نامه های بین دو دانشگاه تلاش کنیم.

او با تاکید بر اینکه باید تولید ثروت و فعالیت های فن آورانه از دانشگاه های مادر انجام شود، افزود: زیرا دانشگاه های مادر الگوی دیگر دانشگاه ها هستند و با اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه های مختلف نظیر اشتراک امکانات آموزشی، درمانی، پژوهشی و دانشجویی می توان به یک هدف مشترک و نتایج مطلوب رسید.

ایجاد اندیشکده و اتاق فکر بین دو دانشگاه از دیگر پیشنهادات مطرح شده از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز دراین نشست بود.

دکتر «سیدمنصور کشفی» مشاور عالی سرپرست دانشگاه نیز در این نشست در مورد جمع بندی و نتایج به دست آمده در نشست های گذشته پیرامون موضوعاتی نظیر مرکز رشد و دانشگاه های نسل سوم، گزارشی ارایه داد و بر تلاش برای اجرای تفاهم نامه مشترک بین دو دانشگاه تاکید کرد.

اعلام آمادگی دانشگاه شیراز برای ارتقای سطح خدمات رسانی به مردم

رییس دانشگاه شیراز نیز در این نشست با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، شهادت سردار رشید اسلام سپهبد «قاسم سلیمانی»، جانباختن هموطنانمان در کرمان و سقوط هواپیمای مسافربری به مقصد اوکراین، گفت: هر دو دانشگاه باید با هم تعامل داشته باشند، زیرا رشته های علمی دانشگاه ها از هم جداشدنی نیست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشگاه های بزرگ کشور است که در سطح بین الملل نیز می درخشد و این موضوع نشاندهنده تلاش و درایت مسوولان این دانشگاه است.

دکتر «حمید نادگران» ابراز امیدواری کرد تا با تعامل اعضای هیات علمی رشته های مشترک مهندسی و علوم پزشکی و اجرایی شدن تفاهم نامه ها، زمینه ای برای ایجاد انگیزه و ارتقای سطح علمی دانشجویان فراهم شود.

پیش روی به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم، سرمایه گذاری هر دو دانشگاه پیرامون موضوعاتی نظیر تولید تجهیزات پزشکی، جذب سرمایه و کمک نیک اندیشان در اجرای برنامه های مشترک بین دو دانشگاه، تبادل استاد و اعضای هیات علمی با هدف همکاری بین دو دانشگاه، خدمات رسانی شرکت های دانش بنیان از سوی اعضای هیات علمی هر دو دانشگاه، همکاری مرکز مشاوره دانشگاه شیراز در ارایه مشاوره های دانشجویی، همکاری در تسهیل پذیرش و روند بستری دانشجویان در مراکز درمانی، ایجاد رشته های مرتبط با تجهیزات پزشکی در دانشگاه و اجرای پایان نامه های مشترک از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی اعضای هیات رییسه دانشگاه شیراز بود.

او دکتر «اشرافی فرد» معاون آموزشی دانشگاه و قائم مقام رییس دانشگاه شیراز را به عنوان مسوول دبیرخانه پیشنهادی از سوی دانشگاه شیراز معرفی کرد تا با هم اندیشی دکتر «کشفی» مشاورعالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مسوول دبیرخانه مشترک، نخستین نشست فصلی برای پیگیری شیوه نامه ها و تفاهم نامه های مطرح شده برگزار شود.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س)، وقایع تلخ اخیر و شهادت سردار رشید اسلام و ایران سپهبد «قاسم سلیمانی»؛ پیرامون مسایلی نظیر ایجاد علوم متعدد، تجزیه رشته های علمی و شناخت پدیده ها سخن گفت.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر «حمید مقامی» با توجه به نیاز جامعه پیشنهاد داد تا دانشگاه ها به سوی دانشگاه های نسل سوم و چهارم پیش روند و تاکید کرد: باید نوشتن مقالات در دانشگاه ها، با هدف حل مسایل داخلی کشور باشد.

او یادآور شد: با مشارکت استادان هردو دانشگاه و گفتگو برای رفع نیازهای اجتماعی و مردم، می توان به سود مردم تلاش کرد.

بهره وری و تبادل تجربیات و نیاز به اشتراک هر دو دانشگاه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) و وقایع تلخ پیش آمده، گفت: دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شیراز در بسیاری از رقابت های فرهنگی، هنری ورزشی و فعالیت های تشکل های دانشجویی دارای رتبه های نخست کشوری است و برای بهره وری و تبادل تجربیات، نیاز به تعامل مشترک هر دو دانشگاه است.

دکتر «کوروش عزیزی» با اعلام آمادگی برای اشتراک فضاهای دانشجویی در بخش های ورزشی، فرهنگی، هنری و مشاوره، تاکید کرد: با توجه به آسیب های اجتماعی، تسهیل روند خدمات رسانی به دانشجویان دانشگاه شیراز مورد پیگیری قرار می گیرد.

تعیین تکلیف سندهای ملکی خوابگاه های دانشجویی، تعمیرات خوابگاه ها و مطالبات دانشجویان از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود.

معاون بین الملل دانشگاه نیز در این نشست از همکاری های مشترک امور بین الملل دانشگاه شیراز برای صدور ویزاهای دانشجویان خارجی تقدیر کرد.

برگزاری کارگاه های مشترک بین دو دانشگاه، آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی، توسعه حوزه بین الملل و تبادل تجارب استادان این حوزه در هر دو دانشگاه از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی دکتر «نصراله عرفانی» در این نشست بود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این نشست از برگزاری سه نشست با دکتر «رضا ملک زاده» معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت در حوزه پژوهش دو دانشگاه خبر داد و استفاده از ظرفیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شیراز برای اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی را از زمینه های مشترک برشمرد.

دکتر «یونس قاسمی» تسریع در روابط فن آوری و اطلاعات، گسترش فناوری و تبادل ظرفیت های موجود هر دو دانشگاه را خواستار شد و عنوان کرد: مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کسب رتبه سوم کشور، از جمله توانمندی های این دانشگاه در توسعه همکاری است.

او با اعلام اینکه رشته «مهندسی بافت» یکی از ظرفیت های بسیار خوب در شیراز است که توسعه این رشته در هر دو دانشگاه موجب افتخارآفرینی و ارتقای سطح علمی هر دو دانشگاه می شود، اضافه کرد: پژوهشکده بیوتکنولوژی که در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز مستقر است، به صورت مشترک در حال فعالیت در حوزه پژوهش و تولید مقاله های علمی است.

تسهیل موانع، نیازها و زیرساخت های فن آوری در حوزه پژوهش، همچنین راه اندازی برج فن آوری در شیراز برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه پژوهش از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بود.

دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان فارس نیز در این نشست، در زمینه خدمات رسانی بهداشتی در حوزه خودمراقبتی فردی، الزام کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط برای نظارت بر سلامت خوابگاه های دانشجویی، آموزش، پیگیری و مشاوره بیماری های واگیر و غیرواگیر در خوابگاه ها و فضاهای دانشجویی، همکاری برای ارایه خدمات پزشک خانواده اعلام آمادگی کرد.

دکتر «محسن مقدمی» سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با عرض تسلیت به خاطر وقایع تلخ هفته گذشته، درباره اجرای شیوه نامه های کمیته های آموزشی بین دو دانشگاه، توضیحاتی ارایه داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست، با پیشنهاد برای برگزاری نشست های فصلی با هدف اجرای برنامه های مشترک، از همکاری موضوعاتی که در راستای رفاه دانشجویان دانشگاه شیراز از سوی دانشگاه علوم پزشکی انجام شده، گزارشی ارایه داد.

تبادل تجربیات دو دانشگاه در حوزه های رفاهی کارکنان و دانشجویان در نشست های مشترک، همچنین ایجاد دفتر سرمایه گذاری مالی، علمی و عملیاتی از دیگر پیشنهادهای مطرح شده از سوی دکتر «مهرداد شریفی» بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این نشست، از استادان دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی شیراز برای همکاری در کمیته های فنی مشورتی صنایع غذایی، مکمل ها، محصولات آرایشی بهداشتی تقدیر کرد.

دکتر «محمدجواد خشنود» درباره مشارکت های دو دانشگاه برای فعالیت در حوزه هایی نظیر توسعه فرآوری داروهای گیاهی، تجهیزات پزشکی، صدور مجوزها و مهندسی معکوس توضیحاتی ارایه داد.

معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست از تسریع در روند پذیرش و بستری دانشجویان در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه خبر داد.

پیگیری راه اندازی پایگاه اورژانس باجگاه، فعالیت مرکز طبی در درمانگاه شهید مطهری، هزینه درمان دانشجویان و بیمه های دانشجویی، ایجاد بستری مشترک برای تعمیر تجهیزات و دستگاه های پزشکی از سوی مهندسان دانشگاه شیراز و مهندسان تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی دکتر «علی اکبری» در این نشست بود.