درسنامه‌ها به کمک دانش‌آموزان کم‌برخوردار فارس می‌آیند
درسنامه‌ها به کمک دانش‌آموزان کم‌برخوردار فارس می‌آیند

کمی بیش از دو ماه از آغاز سال تحصیلی جدید می‌گذرد، سالی که با تغییرات بسیار در نظام آموزشی همراه بود. عدم دسترسی بسیاری از دانش‌آموزان به‌ویژه در استان پهناوری همچون فارس به تجهیزات باعث شد افزون بر شبکه‌های مجازی و آموزش‌های تلویزیونی روش‌های دیگری نیز برای آموزش در نظر گرفته شود.

به گزارش پگاه خبر،براساس آماری که اداره کل آموزش و پرورش فارس در اردیبهشت‌ ۹۹ منتشر کرد ۸۳۰ نقطه فارس بی‌بهره از اینترنت، ۵۰۰ نقطه فاقد امکان نصب آنتن تلویزیونی و ۲۰۰ نقطه نیز از رادیو بهره‌مند نبوده‌اند؛ البته در مهرماه این سال اعلام شد ۹۵درصد مدارس فارس به اینترنت مجهز شده‌اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس نیز هفته گذشته به خبرنگار ایرنا گفت که تنها ۲۱۶ روستای فارس زیر پوشش اینترنت نیست که ۱۱۳ روستا تا پایان سال از این خدمات بهره‌مند خواهند شد و بخش عظیمی از کمبودها به‌ویژه در حوزه‌ آموزشی رفع خواهد شد.

با این وضعیت و با شدت یافتن شیوع بیماری، آموزش حضوری و نیمه‌حضوری در بسیاری از روستاها مناطق کم‌برخوردار فاقد امکانات متوقف شد و حال در گامی تازه، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس اعلام کرده که درسنامه‌های آموزشی برای پایه‌های اول تا ششم ابتدایی تدوین شده است.

محمد فیاض‌پور با اشاره به اینکه این درسنامه‌ها به‌صورت خودآموز هستند، افزود: هم دانش‌آموزان و هم والدینشان می‌توانند به‌راحتی و بدون نیاز به معلم درس بخوانند.

وی هدف از تهیه این درسنامه‌ها را کمک‌رسانی به دانش‌آموزان مناطق  محروم و بدون امکانات رسانه ای عنوان کرد و گفت که این مجموعه آموزشی به‌صورت رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: با ارزیابی به عمل آمده کیفیت این درسنامه‌ها به‌گونه‌ای است که نه تنها دانش آموزان مناطق محروم ، روستایی و عشایری که هدف و مخاطب اصلی این برنامه هستند، بلکه دانش آموزان  مدارس شهری و برخوردار هم می توانند از آنها استفاده می کنند .

وی با بیان اینکه این درسنامه ها توسط معلمان استان فارس برای اولین بار در کشور تالیف شده است افزود: ماموریت بعدی آموزش و پرورش فارس، تشکیل گروهی متشکل از کارشناسان را برای ارزیابی و اثرگذاری این خودآموزها در میزان یادگیری دانش‌آموزان است.