جذب نیروهای بومی برای طرح‌های صنعتی در اولویت باشد
جذب نیروهای بومی برای طرح‌های صنعتی در اولویت باشد

استاندار فارس، با اشاره به طرح‌های صنعتی و تولیدی در دست اجرای این استان گفت: چه در مرحله اجرا و ساخت و چه پس از آن و در مرحله بهره‌برداری و فعالیت، جذب نیروهای بومی باید در اولویت قرار داشته باشد. عنایت‌الله رحیمی، سه‌شنبه در جریان بازدید از طرح توسعه پالایشگاه شیراز، اجرای این طرح […]

استاندار فارس، با اشاره به طرح‌های صنعتی و تولیدی در دست اجرای این استان گفت: چه در مرحله اجرا و ساخت و چه پس از آن و در مرحله بهره‌برداری و فعالیت، جذب نیروهای بومی باید در اولویت قرار داشته باشد.

عنایت‌الله رحیمی، سه‌شنبه در جریان بازدید از طرح توسعه پالایشگاه شیراز، اجرای این طرح را همگام با شعار جهش تولید دانست و افزود: در اجرای پروژه‌های عمرانی باید افزایش کیفیت و کمیت را مد نظر قرار دهیم تا به ایجاد ثروت منتهی شود.
وی، با اشاره به سرمایه‌گذاری سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در اجرای طرح توسعه پالایشگاه شیراز ادامه داد: این سرمایه‌گذاری موجب اشتغالزایی و تولید ثروت برای فارس خواهد شد و دستاورد زیست‌محیطی آن در تولید بنزین و نفت گاز با استانداردهای بالا نتایج موثری در کاهش آلایندگی به دنبال خواهد داشت.
استاندار فارس، کاهش هزینه‌های جابه جایی را از دیگر مزایای اجرای طرح توسعه پالایشگاه شیراز دانست و گفت: اشتغال مستقیم این طرح افزون بر ۳۰۰ نفر خواهد بود که با احتساب اشتغال جانبی حاصل از آن، تعداد زیادی از افراد جامعه مشغول به کار خواهند شد که این مهم حاصل خودباوری نیروهای جوان کشور است.
رحیمی افزود: تجارب و توانمندی نیروهای فعال در این زمینه موجب جهش در صنعت نفت خواهد شد و این روند مورد اقبال همه جامعه است.

مجوز اجرای طرح توسعه پالایشگاه شیراز در قالب پالایشگاه پارس پتروفیلد با ظرفیت فرآورش ۱۲۰ هزار بشکه در روز میعانات گازی و میان تقطیر که در مجاورت پالایشگاه شیراز در دست اجراست سال ۹۷ صادر شد.

اجرای این طرح به‌دلیـل کیفیت بالای محصولات آن می‌تواند پالایشگاه شیـراز را از انجام طرح‌های بهینـه‌سـازی واحدهـای مستعمـل خـود بی‌نیـاز کرده و فرآورده‌های جدیدی را به تولیدات این پالایشگاه بیافزاید.

علت تاخیر حدود ۱۰ ساله در صدور مجوز این طرح به اختلاف بین محیط زیست و پالایشگاه بر سر زمین تحت مالکیت این ۲ مجموعه و دغدغه حفظ محیط زیست باز می‌گردد.

این پروژه قرار است با سرمایه گذاری سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا شود.