آخرین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ در سال ۱۳۹۸ با حضور رییس، معاونان، مدیران، مسوولان ارشد و اعضای ستاد مقابله باکروناویروس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه با تاکید بر ادامه روند خدمت رسانی به مردم با توجه به شیوع بیماریکووید۱۹ از اعزام تیم […]
آخرین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ در سال ۱۳۹۸ با حضور رییس، معاونان، مدیران، مسوولان ارشد و اعضای ستاد مقابله باکروناویروس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه با تاکید بر ادامه روند خدمت رسانی به مردم با توجه به شیوع بیماریکووید۱۹ از اعزام تیم هایی از سوی دانشگاه به شهرستان فسا و سایر شهرستان های استان فارس برای بررسی و شرایط کروناویروس و اقدامات سایر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان خبر داد.
در این نشست با دستور دکتر «مهرزاد لطفی» مقرر شد تعداد ۱۰ هزار ماسک برای توزیع در روستاهای اقماری و کمتر برخوردار جنوب شیراز به بخشدار این مناطق تحویل داده شود
او با اشاره به جمع آوری کمک های مردمی به نام بعضی از افراد و بیمارستان ها اضافه کرد: تنها حساب مورد تایید دانشگاه حساب مجمع خیرین تامین سلامت فارس است؛ شهروندان در صورت تمایل مبالغ اهدایی خود برای مقابله به کروناویروس را تنها به حساب اعلام شده از سوی مجمع خیرین تامین سلامت واریز کنند تا به صورت صحیح و اصولی در این زمینه هزینه شود.
دکتر لطفی در ادامه بر فعالیت بیشتر آزمایشگاه های تشخیص تست های کرونا و اعلام آمار روزانه تماس های تلفنی با سامانه ۴۰۳۰ تاکید کرد.
همچنین در زمینه توزیع ماسک در داروخانه های شیراز و شهرستان ها، ایستگاه های تب سنجی، کارکنان فوریت های پزشکی، نظام پزشکی و تامین اجتماعی و اختصاص وسایل حفاظت شخصی تصمیم گیری شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گزارشی از مراحل تهیه و توزیع محلول های ضدعفونی در استان ارایه داد.
دکتر «محمدرضا حیدری» افزود: در حال حاضر ۱۶ شرکت در شهرک صنعتی شیراز زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی با تغییر خط تولید خود نسبت به تولید مواد ضدعفونی کننده دست اقدام می کنند؛ همچنین در دانشکده داروسازی شیراز نیز به صورت روزانه محلول های ضدعفونی دست تولید و ارایه می شود.
او افزود: در حال حاضر محلول ضدعفونی دست به اندازه کافی در داروخانه ها وجود دارد و مردم استان از نظر تهیه و استفاده از این محلول ها مشکلی ندارند.
معاون درمان دانشگاه نیز گزارشی از پایش میزان رضایت پزشکان و کادر درمانی از نحوه توزیع وسایل حفاظت شخصی در پنج بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)، نمازی، شهید دکتر چمران، شهید رجایی و شهید دکتر فقیهی شیراز خبر داد.
دکتر «علی اکبری» افزود: در این راستا تیم هایی از معاونت درمان دانشگاه به این بیمارستان ها مراجعه و ضمن بررسی خدمت رسانی به بیماران و مراجعان به این مراکز، نحوه توزیع وسایل حفاظت شخصی بین پزشکان و کادر درمانی را بررسی کردند.
دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشتی دانشگاه نیز در نشست ستاد مقابله با کروناویروس دانشگاه گزارشی از اقدامات این معاونت در حوزه های مختلف و فعالیت های انجام شده در ایستگاه های تب سنجی در سطح استان ارایه داد.
در این نشست، دیگر اعضای کارگروه مقابله با کرونا در دانشگاه نیز آخرین اقدامات انجام شده در حوزه های خود را مطرح کرده و در زمینه افزایش اثربخشی برنامه ها در پیشبرد اهداف بسیج ملی مبارزه با کرونا، گفتگو شد.
این نشست صبح امروز، بیست و نهم اسفند در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.