مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: قارچ گانودرما در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاثیر ندارد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدمهدی رزمجو» با اعلام این خبر گفت: گانودرما امروزه در ایران صرفا به عنوان یک فرآورده غذایی از سوی چند شرکت، مجوز […]
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: قارچ گانودرما در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاثیر ندارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدمهدی رزمجو» با اعلام این خبر گفت: گانودرما امروزه در ایران صرفا به عنوان یک فرآورده غذایی از سوی چند شرکت، مجوز تولید و توزیع دارد و هیچ گونه تجویز دارویی و درمانی برای آن تایید نشده است و تبلیغاتی که در این زمینه انجام شود، از جمله موارد تبلیغات کاذب، اغواگرانه و سو استفاده از نگرانی های جامعه به شمار می رود.
او اظهار کرد: هیچ غذا و یا مکمل تغذیه ای خاصی در زمینه پیشگیری و درمان برای بیماری کووید ۱۹ نقش نداشته و توصیه های اصلی بهداشتی به رعایت فاصله ایمن دست کم یک و نیم متر از افراد مشکوک به بیماری و شست و شو مداوم و صحیح دست با آب و صابون است.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه افزود: بهره گیری از یک رژیم غذایی متعادل و سلامت بخش با تمرکز بر مصرف میوه و سبزی، لبنیات کم چرب و غلات سبوس دار و کاهش مصرف قند، نمک و چربی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ تندرستی می شود.