توصیه های بهداشت محیطی برای اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
توصیه های بهداشت محیطی برای اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

۱-  نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماریهای تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان ۲- نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماریهای تنفسی به تعداد کافی در محل ۳- نصب دستورعمل شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال بیماریهای تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی […]

۱-  نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماریهای تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان

۲- نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماریهای تنفسی به تعداد کافی در محل

۳- نصب دستورعمل شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال بیماریهای تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی

۴- وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل

۵-استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس های بهداشتی

۶- ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماریهای تنفسی

۷- استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت

۸- نظافت و گندزدایی دستگیره های در، نرده پله ها و سرویس های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اتاق ها، راهروها، سالن های آمفی تئاتر وروزانه

۹-جداسازی سطل، دستمال ها، وسائل نظافت و گندزدایی سرویس های بهداشتی از وسایل مکان های دیگر از جمله آبخوری و

۱۰- جمع آوری دستمال کاغذی های استفاده شده و همچنین وسایل یک بار مصرف نظافت در کیسه های پلاستیکی محکم و سطل های دردار پدالی ودفع آنها در آخر هر نوبت کاری توسط مسئول نظافت همان شیفت

۱۱-مجزا بودن کلیه لوازم مورد استفاده بهداشتی برای هر فرد مقیم و پرسنل

۱۲- استفاده از چادر نماز، مهر و سجاده شخصی در نمازخانه

۱۳- شستشو، نظافت و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی

۱۴- نظافت، شستشو و گندزدائی تمام سطوح سرویس ها ی بهداشتی بعد از هر شیفت به طور مرتب

۱۵- وجود سیستم لوله کشی صابون مایع و یا حداقل ظرف همراه با مایع دستشوئی در محل سرویس های بهداشتی

۱۶- شستشو و گندردایی مستمر کلیه قسمت های آشپزخانه و یا محل های جانبی

۱۷- آموزشهای لازم به پرسنل آشپزخانه وسایر پرسنل

۱۸- آموزش نحوه شستن دست ها را برای پیشگیری از انتقال ویروس به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل

۱۹- سرو نمک، فلفل، سماق و آب خوردن در بوفه، آبدارخانه، یا آشپزخانه و سالن پذیرایی در بسته بندی های یکبارمصرف و یا در غیر اینصورت گندزدایی مناسب ظروف حاوی آنها