ایستادگی و تقوا؛ رمز پیروزی در امتحانات الهی/ مردم در آزمون اقتصاد و جنگ نظامی سربلند بیرون می‌آیند
ایستادگی و تقوا؛ رمز پیروزی در امتحانات الهی/ مردم در آزمون اقتصاد و جنگ نظامی سربلند بیرون می‌آیند
مردم غیور شیراز شامگاه جمعه در یکصد و چهل و ششمین شب از اجتماعات شبانه با حضور در اماکن مقدسه، میادین و خیابان‌های این شهر حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب اعلام و جنایات رژیم آمریکایی صهیونی را محکوم کردند. آیت‌الله دژکام، امام جمعه شیراز، در این اجتماع با تبریک حضور گسترده مردم، بر لزوم صبر و تقوا در برابر آزمایش‌های الهی در عرصه‌های اقتصادی و نظامی تأکید کرد و گفت: رمز پیروزی در این نبرد راهبردی، اتحاد حول محور ولایت و تبعیت از رهبری است.

به گزارش پگاه خبرازشیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، در این اجتماع بزرگ شبانه ضمن گرامیداشت حضور مستمر مردم در خیابان‌ها به فرمان رهبر معظم انقلاب، با اشاره به فرمایشات قائد شهید درباره ظرفیت بالای مردمی، اظهار داشت: خدای متعال در طول این صد و چهل شب گذشته به همه ما نشان داد که مردم ما – زن، مرد، کودک، جوان و پیر – هم بصیرت خوبی دارند و هم تاب‌آوری عجیبی.

امام جمعه شیراز با اشاره به آیه ۱۸۶ سوره آل‌عمران، آزمون‌های الهی در اموال و جان‌ها را یادآور شد و افزود: امروز ما درگیر همین آزمایش هستیم. از نظر نظامی، الحمدلله خدای متعال دست ما را آن‌چنان پر کرده است که دشمن را دچار هراس ساخته است و فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا اعلام کرد که از این به بعد، هر یک نفر ایرانی که شهید شود، یک نفر از آمریکایی‌ها را به درک می‌فرستیم. مردم ایران نیز مردمی شجاع و شهادت‌طلب هستند که کشته‌شدن را پیروزی می‌دانند و کشتن دشمن را نیز پیروزی می‌شمارند.

آیت‌الله دژکام در ادامه با تأکید بر اینکه نمره امتحان جنگ نظامی ما خوب بوده است، خاطرنشان کرد: اما در بخش اموال، هنوز امتحان ما به‌درستی ثبت نشده است. تمام تلاش آمریکا و اسرائیل این است که ما در امتحان مربوط به اموال و اقتصاد کم بیاوریم. رهبر معظم انقلاب امسال را سال اقتصادی نام‌گذاری کردند و مدیران باید آستین همت بالا بزنند و مردم نیز بدانند که در این امتحان باید نمره خوبی بگیرند.

وی با استناد به ادامه آیه شریفه که می‌فرماید از اهل کتاب و مشرکان سخنان آزاردهنده فراوان خواهید شنید، تصریح کرد: فضای مجازی پر شده است از همین آزارها و ناراحتی‌ها. قرآن در همین آیه پاسخ داده و فرموده دو کار انجام دهید تا پیروز شوید؛ نخست صبر و تاب‌آوری، و دوم تقوا. اگر صبر کنید و تقوا پیشه کنید، پیروز می‌شوید.

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت انتقام خون قائد شهید، تأکید کرد: خون رهبر شهید که جای خود دارد؛ حتی خون یکی از بچه‌های مدرسه میناب نیز کافی است تا انسان بگوید باید پاسخ دشمن داده شود. اما اگر می‌خواهیم انتقام بگیریم، باید صبر خود را نیز بالا ببریم. همه ما باید پشت سر رهبرمان بایستیم، پای خود را محکم بر زمین بکوبیم و دندان‌هایمان را بر هم بفشاریم.

آیت‌الله دژکام با اشاره بر لزوم اطاعت از رهبری و پرهیز از مطالبات غیرشرعی، خاطرنشان کرد: همه ما در هر مسئله‌ای، باید بپرسیم نظر رهبر چیست. ما سرباز رهبریم، پای کار رهبر ایستاده‌ایم و این مسیر را به نتیجه خواهیم رساند. ان‌شاءالله به‌زودی ملت‌های جهان برای انتقام‌گرفتن حرکت خواهند کرد و خواب خوش از چشمان دشمنان گرفته خواهد شد.

انتهای پیام/