به گزارش پگاه خبر از شیراز، هادی عیدیپور، در خصوص جزئیات این حادثه اظهار داشت:این حریق از حوالی ساعت ۱۰:۲۳ صبح امروز در محدوده بلوار جمهوری آغاز شد. به دلیل وزش باد و تراکم بالای پوشش گیاهی، شعلهها با سرعت به سمت ارتفاعات در حال گسترش بودند. با توجه به صعبالعبور بودن مسیر و شرایط اقلیمی و نوعیت حادثه تیمهای عملیاتی از چند ایستگاه به محل اعزام شدند.
عیدیپور با تشریح روند مهار حادثه افزود:با توجه به دشواریهای جغرافیایی پس از تلاش مستمر نیروهای عملیاتی از چند جهت به صورت همزمان ضمن کنترل آتشسوزی، اطفاء کامل و عملیات لکهگیری انجام پذیرفت.
وی با اشاره به ظرفیتهای به کار گرفته شده در این عملیات، اعلام کرد: «در مجموع، ۶۰ آتشنشان از۱۰ ایستگاه آتش نشانی به همراه تیم تخصصی کوهستان،با استفاده از ۱۵ دستگاه خودروی آتشنشانی سنگین، نیمهسنگین، سبک و تانکر آبرسان برای اطفای این حریق اعزام شدند.»
در پایان، رئیس سازمان آتشنشانی با تاکید بر افزایش دمای هوا و خشکی پوشش گیاهی، از تمامی شهروندان و علاقهمندان به طبیعت درخواست کرد تا با رعایت دقیق نکات ایمنی و توجه به محدودیتهای محیطی، از بروز حوادث مشابه پیشگیری نمایند.
علت آتش سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی می باشد.
انتهای پیام/




