انگ اجتماعی؛ بزرگترین مانع در تشخیص و درمان بیماران مبتلا به ایدز (HIV)
انگ اجتماعی؛ بزرگترین مانع در تشخیص و درمان بیماران مبتلا به ایدز (HIV)
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به درمان رایگان بیماران مبتلا به ایدز «HIV» در کشور، مهمترین چالش در این زمینه را شناسایی بیماران ناشناخته دانست.

به گزارش پگاه خبر، دکتر اورنگ ایلامی با بیان اینکه ۲ هزار ۸۲ نفر بیمار مبتلا «HIV» در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز شناسایی شده اند، گفت: از این تعداد شناسایی شده، ۷۷ درصد بیماران تحت درمان هستند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از انگ اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین عوامل عدم مراجعه و شناسایی مبتلایان ایدز یاد کرد و افزود: برخی افراد که هیچ رفتار پرخطری هم نداشته اند، ممکن است به دلایل مختلفی به عفونت اچ آی وی مبتلا شده باشند و امکان دارد به دلیل انگ اجتماعی این بیماری، برای آزمایش و نمونه گیری به مراکز بهداشت مراجعه نکنند.

دکتر ایلامی با تاکید بر اهمیت ارتقای اطلاع رسانی در خصوص بیماری ایدز و لزوم نمونه گیری تشخیصی برای افراد در معرض خطر، ادامه داد: در صورتی که سطح اطلاع رسانی در جامعه بالا رود، افرادی که نگران تابوهای ایدز هستند، بیشتر و زودتر برای آزمایش ترغیب می‌شوند.

او با بیان اینکه در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، خدمات رایگان آموزشی، پیشگیری و درمان عفونت اچ آی وی ارائه می‌شود، بیان داشت: در حال حاضر مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری در شهرستان‌های شیراز و مرودشت، پایگاه مشاوره بیمارهای رفتاری در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی امام رضا(ع) و درمانگاه شهید فقیهی در شیراز، مرکز خدمات جامع سلامت حافظ شهر صدرا و مراکز بهداشت تمامی شهرستان‌ها فعال است.

این نشست صبح امروز دوازدهم آذر ۱۴۰۳، با حضور سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اصحاب رسانه در سالن شهدای گمنام ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.