به مناسبت سال نو، جانشين فرمانده انتظامي شهرستان پاسارگاد و هيات همراه با امام جمعه شهرستان ديدار کردند.
ديدار نوروزي کارکنان انتظامي “پاسارگاد” با امام جمعه
به مناسبت سال نو، جانشين فرمانده انتظامي شهرستان پاسارگاد و هيات همراه با امام جمعه شهرستان ديدار کردند.
در اين ديدار سرهنگ “رسول ايزدپناه” ضمن تبريک سال نو به حجت الاسلام و المسلمين “محمد امين عزيزي” امام جمعه شهرستان پاسارگاد، از حمايت ها و پشتيباني هاي وي از سبز پوشان فراجا قدرداني کرد.
ديدار جانشين انتظامي “استهبان” با عضو وابسته فراجا
جانشين فرمانده انتظامي شهرستان استهبان با عضو وابسته فراجا “احمد صبويي” ديدار و گفت و گو کرد.
به گزارش پگاه خبر، سرهنگ “مجيد بذرافکن” در اين ديدار، با اهدا لوح تقدير، از زحمات و تلاش هاي اين عضو وابسته فراجا در طول خدمت تقدير و تشکر به عمل آورد.
کشف گردو قاچاق در”خرمبيد”
فرمانده انتظامي خرمبيد گفت: در بازرسي از يک دستگاه اتوبوس، ۳۷۰ کيلو گرم مغز گردو قاچاق در اين شهرستان كشف شد.
سرهنگ “علياکبر کريمي”، اظهار داشت: ماموران انتظامي مستقر در ايست و بازرسي شهيد “جنتيفر” شهرستان خرمبيد، هنگام کنترل خودروهاي عبوري به يک دستگاه اتوبوس مشکوک و آن را براي بررسي بيشتر متوقف كردند.
وي با بيان اينكه در بازرسي از قسمت بار اين اتوبوس، ۳۷۰ کيلوگرم مغز گردو قاچاق و خارجي کشف شد، افزود: کارشناسان ارزش اين محموله قاچاق را يک ميليارد و ۸۰۰ ميليون ريال برآورد كردهاند.
فرمانده انتظامي شهرستان خرمبيد تصريح كرد: در اين خصوص يک متهم دستگير و پرونده قضايي تشكيل شد.
دستگيري سارق تحت تعقيب در “کوه چنار”
با تلاش مأموران انتظامي شهرستان کوه چنار، سارق سابقه دار و تحت تعقيب شناسايي و در عملياتي ضربتي دستگير شد.
فرمانده انتظامي شهرستان کوه چنار، اظهار داشت: در پي وقوع انواع سرقت از جمله منزل، مغازه و اماکن خصوصي در سطح شهرستان کوه چنار، موضوع به صورت ويژه در دستور کار مأموران انتظامي شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ “حسينعلي شيرواني” ادامه داد: با تلاش هاي شبانه روزي و تحقيقات گسترده، در نهايت يک سارق سابقه دار شناسايي و پس از هماهنگي با مرجع قضايي طي يک عمليات ضربتي در مخفيگاهش دستگير شد.
وي افزود: در اين خصوص پرونده تشکيل و سارق جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضايي تحويل داده شد.
توقيف پژو حامل کالاي قاچاق در “کازرون”
فرمانده انتظامي شهرستان کازرون از توقيف يک خودرو پژو ۴۰۵ حامل مقادير زيادي کالاي قاچاق به ارزش ۹ ميليارد ريال خبر داد.
سرهنگ “اسماعيل زراعتيان”، اظهار داشت: مأموران پاسگاه انتظامي “کنارتخته” شهرستان کازرون در راستاي مقابله با ورود کالاي قاچاق، هنگام کنترل خودروهاي عبوري به يک خودرو پژو۴۰۵ مشکوک شده و دستور توقف دادند.
وي افزود: در بازرسي از اين خودرو، ۳ هزار و ۹۹۰ قلم انواع لوازم آرايشي بهداشتي و ۸۷۰ عدد انواع عطر و ادکلن قاچاق و فاقد مدارک قانوني کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان کازرون ارزش تقريبي اين محموله قاچاق را بنا بر نظر کارشناسان، ۹ ميليارد ريال عنوان و تصريح کرد: در اين رابطه يک متهم دستگير و با تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.
دستگيري سارق و کشف خودرو سرقتي در “فيروزآباد”
جانشين فرمانده انتظامي فيروزآباد از کشف يک دستگاه خودرو پرايد مسروقه و دستگيري سارق در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ “محسن ديداري”، اظهار داشت: برابر اعلام مرکز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ مبني بر تردد يک دستگاه خودرو سواري پرايد مسروقه در محورهاي مواصلاتي شهرستان فيروزآباد، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران انتظامي قرار گرفت.
وي با بيان اينکه ماموران با اجراي تور ايست و بازرسي و اجراي طرح مهار موفق به شناسايي و توقيف خودروي مورد نظر در محور” قير- فيروزآباد” شدند، افزود: پس از بررسي و اخذ استعلامات لازم، مشخص شد خودرو مورد نظر مسروقه بوده که بلافاصله ماموران سارق را دستگير و به مقر انتظامي انتقال دادند.
جانشين فرمانده انتظامي شهرستان فيروزآباد با اشاره به اينکه سارق پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد ، به شهروندان توصيه کرد: مراقبتهاي لازم در خصوص پيشگيري از سرقت را به عمل آورده و ضمن تجهيز خودرو خود به وسايل و تجهيزات ايمني و ضد سرقت، هرگونه موارد مشکوک را از طريق مرکز فوريتهاي پليسي ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.
انتهای پیام/



