نامه امام علی(ع) به مالک اشتر، گنجینه آداب حکومتداری شیعی است
نامه امام علی(ع) به مالک اشتر، گنجینه آداب حکومتداری شیعی است

  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: نامه امیرالمومنین علی(ع) به مالک اشتر، گنجینه آداب حکومتداری شیعی و یکی از مهمترین اسناد در خصوص ویژگی های حاکم اسلامی و حکمرانی در عرصه های مختلف است. به گزارش پگاه خبر از روابط عمومی استانداری فارس، اسماعیل قزل سفلی ضمن گرامیداشت عید سعید غدیر خم […]

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: نامه امیرالمومنین علی(ع) به مالک اشتر، گنجینه آداب حکومتداری شیعی و یکی از مهمترین اسناد در خصوص ویژگی های حاکم اسلامی و حکمرانی در عرصه های مختلف است.

به گزارش پگاه خبر از روابط عمومی استانداری فارس، اسماعیل قزل سفلی ضمن گرامیداشت عید سعید غدیر خم افزود: یکی از موضوعات مورد تاکید امام علی (ع) در این نامه برقراری ارتباط نزدیک و بی واسطه مدیران با مردم است چرا که شرط آگاهی مسئولان از مشکلات و آلام مردم داشتن ارتباط با آن ها و شنیدن سخنان و خواسته‌های آنها است.

وی ادامه داد: بنابراین مدیران و مسئولان باید توجه داشته باشند که از فرصت پیش آمده برای خدمت به مردم نهایت استفاده و بهره را ببرند چرا که فرصت خدمت دائمی و ابدی نیست و اگر کوتاهی کنیم از دست می رود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: یکی از موضوعات دیگری که در نامه امام علی(ع) خطاب به مالک اشتر بر آن تاکید شد توسعه و بسط عدالت در جامعه و در میان مردم است و امیرالمومنین(ع) تاکید کرده‌اند که بهترین مایه شادمانی والیان باید برپا داشتن عدالت در بلاد باشد.

قزل سفلی اظهار کرد: قطعا توجه مدیران به حتی بخش اندکی از نصایح و فرمایشات امام علی (ع) در این نامه سراسر آموزه و پند می تواند راهگشای حل بسیاری از مشکلات و کاستی هایی که امروز با آن مواجه هستیم باشد و کمک کند که حکمرانی واقعی اسلامی و عدالت علوی به معنای واقعی در جامعه پیاده شود.

وی ادامه داد: همه ما باید در راه خدمت به مردم که ولی نعمتان ما هستند به گونه ای عمل کنیم که فردای قیامت و روز حساب که در پایشگاه خداوند قرار گرفتیم، به فرموده امام علی (ع) عذرمان پذیرفته شود.

انتهای پیام/

ابراهیم عباسی