نباید فرهنگ فدای نگاه عمرانی و توسعه شهری شود
نباید فرهنگ فدای نگاه عمرانی و توسعه شهری شود

رئیس بسیج رسانه فارس ضمن ابراز گلایه در خصوص نادیده گرفتن مباحث فرهنگی در پروژه‌های عمرانی و شهرسازی، گفت: نباید اجازه داد فرهنگ فدای نگاه عمرانی و توسعه شهری شود. به گزارش پگاه خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، رئیس بسیج رسانه استان فارس  در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با موضوع “شیراز سومین […]

رئیس بسیج رسانه فارس ضمن ابراز گلایه در خصوص نادیده گرفتن مباحث فرهنگی در پروژه‌های عمرانی و شهرسازی، گفت: نباید اجازه داد فرهنگ فدای نگاه عمرانی و توسعه شهری شود.

به گزارش پگاه خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، رئیس بسیج رسانه استان فارس  در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با موضوع “شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) باید‌ها و نباید‌های رسانه” ضمن ابراز گلایه در خصوص نادیده گرفتن مباحث فرهنگی در پروژه‌های عمرانی و شهرسازی، گفت: نباید اجازه داد فرهنگ فدای نگاه عمرانی و توسعه شهری شود.

هادی رضایی گفت: این ادعا را نداریم که نسبت به این حوزه بی توجهی شده است، اما آن چه که از شهردار شیراز در مقوله فرهنگ، نگاه فرهنگی و توسعه متوازن شهری فرهنگی مورد انتظار بود قابل مشاهده نیست و درخواست داریم این مهم تحقق یابد.

او گفت: اگر شهری زیبا بدون فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی داشته باشیم، قطعا این فضا بستری برای پذیرش همه موضوعات خواهد بود.

رییس بسیج رسانه فارس گفت: باتوجه به نگاه بلندی که شهرداری شیراز در حوزه مدیریت شهری وجود دارد، اما انتظارات مردم در این حوزه بسیار بالاتر است. از سوی دیگر باتوجه به جایگاه شورا‌های اسلامی و تضاد منافعی که در آن وجود دارد نباید روند مدیریت شهری به گونه‌ای باشد که شهر و مجموعه شهرداری به یک قربانگاه تبدیل شود.

رضایی معتقد است تضاد منافع همواره در شورا‌های شهر وجود داشته و دارد و یکی از دلایل آن جنس شورا و دسترسی به این نهاد و نگاه خاص سیاسی به عموم مردم است که منجر به ایجاد تضاد مدیریتی در امور شهر می‌شود.

رئیس بسیج رسانه استان فارس همچنین در حاشیه این نشست از برگزاری نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان فارس خبر داد و گفت: این دوره از جشنواره با رویکرد امید آفرینی برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود اصحاب رسانه همچون سال‌های گذشته با حضور خود در این جشنواره این مشارکت را داشته باشند تا جشنواره متفاوتی برگزار شود.

رضایی با بیان اینکه در برگزاری این دوره از جشنواره تلاش بر این است که میزبان اختتامیه جشنواره کشوری باشیم، گفت: نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در قالب‌های گزارش، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ گزارش ویدئویی، مستند و پادکست برگزار می‌شود.

او در ادامه این نشست به نقش رسانه‌ها در مطالبه گری شهروندان در حوزه‌های مختلف پرداخت و افزود: زبان رسانه علاوه بر اینکه یک پل ارتباطی است باید با زبان پویا و در سمت و سوی مردم باشد و در مقابل مسئولین، مطالبه گر واقعی مردم باشد.

در پایان این نشست هم اندیشی پوستر نهمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر با حضور شهردار کلانشهر شیراز و اصحاب رسانه رونمایی شد که محور‌های نهمین دوره از این جشنواره «مهار تورم – رشد تولید»، «جهاد تبیین»، «پیوند رسانه و صنعت»، «مقابله با آسیب‌های اجتماعی»، «دستاورد‌های انقلاب اسلامی»، «بسیج و حوزه‌های عمل»، «امید و نشاط آفرینی»، «خانواده، جامعه و فرزندآوری»، «سبک زندگی ایرانی و اسلامی، عفاف و حجاب و «رسانه و گروه‌های جهادی» است.

انتهای پیام/