بی توجهی نسبت به اهمیت واکسیناسیون، خطری جدی در موج هفتم کرونا
بی توجهی نسبت به اهمیت واکسیناسیون، خطری جدی در موج هفتم کرونا

به گزارش پگاه خبر؛رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پانصد و بیست و یکمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه، بی توجهی برخی افراد نسبت به اهمیت دریافت به موقع واکسن در افزایش ایمنی در برابر کرونا را خطری جدی دانست که در موج هفتم کرونا با آن مواجهیم. […]

به گزارش پگاه خبر؛رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پانصد و بیست و یکمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه، بی توجهی برخی افراد نسبت به اهمیت دریافت به موقع واکسن در افزایش ایمنی در برابر کرونا را خطری جدی دانست که در موج هفتم کرونا با آن مواجهیم.

دکتر «سید وحید حسینی» با یادآوری اینکه همچنان کرونا در حال چرخش در بین افراد جامعه است، از مردم استان خواست تا شیوه نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک به ویژه در مکان های سرپوشیده و شلوغ را جدی بگیرند.

او با بیان اینکه در حال حاضر استقبال از دریافت واکسن کاهش یافته است، اعلام کرد: این در حالی است که در حال حاضر کشور با موج هفتم بیماری مواجه بوده و دریافت به موقع واکسن می تواند راهکاری اثربخش در عبور از این موج بیماری باشد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس وضعیت ذخیره واکسن کرونا در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تا کنون، ۹۳ و ۸۷ صدم درصد جمعیت استان واکسن دُز اول، ۸۷ و ۹۵ صدم درصد دُز دوم، ۴۹ و ۷۱ صدم درصد دُز سوم و نزدیک به ۹۳ هزار نفر نیز دُز یادآور را دریافت کرده اند.

دکتر سید وحید حسینی با اشاره به آمارهای جانباختگان ناشی از کرونا در سطح استان و کشور، تاکید کرد: هدف واکسیناسیون، کاهش آمار بستری و مرگ و میر افراد در جامعه است و افرادی که دارای بیماری زمینه ای یا نقص ایمنی هستند، باید ضمن دریافت واکسن، نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی جدیت بیشتری داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دریافت دزهای سوم و یادآور واکسن را در شرایط کنونی یک اقدام ضروری برای سلامت خود و جامعه عنوان کرد و ادامه داد: انتشار زنجیره ای و گسترده کرونا در سطح دنیا بیش از همیشه اهمیت توجه به سلامت تمامی افراد جامعه را یادآور شد و اکنون نیز با تقویت ایمنی هر فرد در برابر این بیماری با دریافت به موقع واکسن، می توان نسبت به کاهش خطر این بیماری در جامعه امیدوار بود.

او اطلاع رسانی گسترده در خصوص این بیماری و اهمیت مشارکت در واکسیناسیون به کمک اصحاب رسانه و اساتید و کارشناسان حوزه سلامت استان را در یک ضرورت خواند که موجب تقویت آگاهی نسبت به خطرات این بیماری در جامعه می شود.

دکتر حسینی با اشاره به تلاش های شبانه روزی مدافعان سلامت استان برای خدمت رسانی، از مردم استان خواست تا در صورت بروز علایمی نظیر سرماخوردگی، سرگیجه، آبریزش بینی و ضعف بدنی، نسبت به قرنطینه خود اقدام کرده و هر چه سریع تر به مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیر مراجعه کردن افراد مشکوک و دارای علایم به مراکز درمانی، رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی و دریافت نکردن واکسن را بیشترین عوامل تاثیرگذار در افزایش آمار جانباختگان و افراد بستری در مراکز درمانی و بیمارستان های فارس عنوان کرد.

در این نشست آمار ابتلا به کرونا در استان فارس، وضعیت سلامت مبتلایان بستری در بخش های عادی و ویژه بیمارستان های استان، درصد رعایت اصول بهداشتی در فارس، علت های جان باختن مبتلایان طی روزهای اخیر و روند اجرای واکسیناسیون در استان مورد بررسی رئیس دانشگاه قرار گرفت.

دیگر معاونان و مدیران ارشد دانشگاه نیز در این نشست ضمن ارایه توضیحاتی درباره اقدامات حوزه خود در راستای مدیریت بیماری کووید۱۹، به ارایه گزارشی از وضعیت کرونا در فارس، گزارشی از آمار مبتلایان و افراد بستری در مراکز درمانی و بیمارستان های فارس، آمار روزانه واکسیناسیون در استان، شیوه خدمت رسانی به مبتلایان و مراجعان در بیمارستان های شیراز و شهرستان های استان پرداختند.

پانصد و بیست و یکمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز صبح امروز، بیست و دوم مرداد ۱۴۰۱، در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور معاونان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/ابراهیم عباسی

بی توجهی