کد خبر:27254
پ
استاندار فارس در جلسه شورای راهبردی منابع آب :

نقاط دارای تنش آبی استان با برنامه‌ریزی‌جهت کاهش اقدام می شود

به گزارش پگاه خبر؛دکتر محمدهادی ایمانیه در جلسه شورای راهبردی منابع آب با اشاره به اینکه نبود برنامه‌ای منسجم و کارآمد و یا تدوین برنامه‌هایی که قابلیت عملیاتی شدن نداشته‌اند از مهمترین مشکلات حوزه آب در استان فارس است، تاکید کرد: با تدابیری که اندیشیده شده دستگاه های اجرایی مربوطه همکاری لازم را با شورای […]

به گزارش پگاه خبر؛دکتر محمدهادی ایمانیه در جلسه شورای راهبردی منابع آب با اشاره به اینکه نبود برنامه‌ای منسجم و کارآمد و یا تدوین برنامه‌هایی که قابلیت عملیاتی شدن نداشته‌اند از مهمترین مشکلات حوزه آب در استان فارس است، تاکید کرد: با تدابیری که اندیشیده شده دستگاه های اجرایی مربوطه همکاری لازم را با شورای راهبردی منابع آب و قرارگاه آب استان داشته باشند و همه کمک کنند برنامه جامع استان با برش‌های یک‌ساله نوشته شود.

وی خاطرنشان کرد: برش یک ساله ۱۴۰۱ باید تا اردیبهشت ماه آماده باشد.

دکتر ایمانیه مدیریت قوی در حوزه آب را از دیگر موارد اثر گذار در رفع مشکلات آب استان دانست و عنوان کرد: امید است با تغییرات مدیریتی جدید شاهد تحول در این حوزه و اجرایی شدن مصوبات شورای راهبردی و قرارگاه آب باشیم.

استاندار فارس عدالت محوری و حفظ محیط زیست را خط قرمز مدیریت ارشد استان در همه فعالیت ها دانست و خاطرنشان کرد: حاضر نیستیم به هیچ قیمتی میراثی نامطلوب برای آیندگان برجای بگذاریم.

وی با تاکید بر اینکه اولویت تامین آب با آب آشامیدنی است، اظهار کرد: همه مسئولان مربوطه باید بر اساس برنامه‌ریزی دقیق تلاش کنند از تعداد نقاط روستایی و شهری دارای تنش آبی استان در تابستان پیش رو بکاهند.

استاندار فارس درباره تامین آب حوزه کشاورزی عنوان کرد: اصلاح الگوی کشت، اصلاح کانال‌های انتقال آب و بهره گیری از توان بخش خصوصی در رفع مشکلات این حوزه موثر خواهد بود.

نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه کمبود منابع آب نباید به پاشنه آشیل و مانع توسعه صنعت استان تبدیل شود، خاطرنشان کرد: تا پایان چهار سال باید کل منابع مورد نیاز آب برای صنعت از پروژه انتقال آب خلیج فارس و پساب فاضلاب تامین شود.

وی از مدیران اجرایی خواست تنها به بودجه‌های دولتی برای رفع مشکلات آب اتکا نکنند و به دنبال رفع مشکلات از راه های دیگری همچون مشارکت بخش خصوصی استفاده کنند.

انتهای پیام/سمیه یگانه

نقاط دارای تنش

بازدیدها: ۹

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید