به گزارش پگاه خبر؛اقدامات خصمانه کشور آمریکا بر علیه ایران از ابتدای انقلاب با اقدامات حقوقی که شامل طرح، لایحه و اصلاحات می باشد، شروع شده است. ترور شهید سلیمانی و پذیرش رسمی مسئولیت آن یکی دیگر از مصادیق اعمال تروریستی آمریکا است که در منطقه در حال اجرا است. این اعمال جز با خروج […]
سیاست خارجی می تواند جمهوری اسلامی ازتلاطم های نامطلوب سیاسی دور نگه دارد
انهدام مستقیم اهداف سوریه توسط رژیم اشغالگر قدس، تعرض به عراق، ترور سردار سلیمانی، انفجار نطنز و… تا ترور شهید فخری زاده همه نشان دهنده اقدامات خصمانه کشور آمریکاست. به نظر می رسد که کشور آمریکا با نوعی برآورد از محاسبه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به این نتیجه رسیده است که ایران به هر دلیلی قصد درگیری مستقیم با آمریکا و حتی پذیرفتن ریسک آن را ندارد. ازاین رو پس از ترور شهید سلیمانی با درپیش گرفتن یک مسیر پیوسته و گام به گام دامنه درگیری را افزایش و به آزمایش میزان تاب آوری طرف مقابل پرداخته است. اکنون جمهوری اسلامی نیز در پاسخ به این جنایت باید مقاومت فعالانه ای را از خود نشان دهد. در جهت مقابله با فعالیت های آمریکا کشور ایران نیز می تواند به اقدامات مؤثر ولی کم هزینه ای دست زند و در صورت موفقیت، گام به گام به جلو حرکت کند. به همین جهت در این گزارش به ارائه طرح هایی از اقدام متقابل کشور ایران در برابر اقدامات خصمانه آمریکا پرداخته می شود.
آمریکا از ابتدای انقلاب تا کنون فعالیت ها ضدبشری خود را در مقابل کشور ایران در پیش گرفته است. با ترور شخصیت های مهمی چون شهید سلیمانی و مهندس فخری زاده و تنش های منطقه ای اقدامات خصمانه خود را در منطقه آشکار نموده است. ازاین رو کشور ایران باید پاسخ های مؤثر و کوبنده ای را برابر این اقدامات دشمن انجام دهد. در این گزارش به ارائه راهکارهایی جهت پاسخ به اقدامات کشور آمریکا پیشنهاد شده است. در این راستا می توان به راهکارهایی همچون اخراج آمریکا از منطقه و انتقام سخت ترور شهید سلیمانی، گسترش تعاملات اقتصادی با کشورهای مختلف، ممنوعیت ورود کالای غیرضروری امریکایی و کاهش وابستگی به دلار، کمک به شکستن حصر کشورهای اشغالی و ایجاد ناامنی روانی برای دشمن اسرائیلی اشاره نمود.
برچسب ها
پنجاهودومین فصل شکوفایی عمران شهری؛ کلنگ باغموزه پهلوانی بر بلندای توسعه شیراز آغاز ساخت بزرگترین زورخانه سرپوشیده ایران با سرمایهگذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی
آغاز عملیات اجرایی «شمسالشموس»؛ جلوهگاه ایمان و معماری اصیل ایرانی در قلب شیراز
کلانشهر شیراز، پایتخت فرهنگ و تاریخ ایران، در پنجاهوسومین گام جهش عمرانی خود، با آغاز عملیات اجرایی مجتمع فرهنگیـمذهبی «شمسالشموس» در میدان امام حسین(ع)، فصلی نو از پیوند ایمان، هویت تاریخی و معماری ایرانیـاسلامی را رقم زد؛ بنایی فاخر که در افق سهساله، به نمادی ماندگار در جایگاه شیراز بهعنوان سومین حرم اهلبیت(ع) در سطح ملی و فراملی بدل خواهد شد.
آغاز ساخت بزرگترین زورخانه سرپوشیده ایران با سرمایهگذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی
با حضور مقامات عالی استان و شهری، شیراز در پنجاهودومین گام جهش عمرانی خود، شاهد آغاز ساخت باغموزه فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای شد؛ پروژهای بزرگ بر پهنهای ۱۰ هزار متر مربعی و با ظرفیت ۱۱۰۰ نفر که با اعتباری معادل ۷۵۰ میلیارد تومان، جلوهای نو از میراث ورزشهای اصیل ایرانی را در قامت بزرگترین زورخانه سرپوشیده کشور به نمایش خواهد گذاشت.
اجرای رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ و تخریب الحاقات غیرمجاز مدرسه مهر تابان در شیراز
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از رأی قطعی کمیسیون ماده ۱۰۰ مبنی بر تخریب و تخلیه بخشهای غیرمجاز احداثشده در مدرسه مهر تابان خبر داد و گفت: این رأی بامداد امروز، پنجشنبه ۶ شهریورماه، با نظارت ادارهکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری و همکاری قاطع حوزه قضایی، نیروی انتظامی و شهرداری منطقه ۶ اجرا شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.