به گزارش پگاه خبر؛دکتر محمدجواد دهقان،رئیس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری(ISC)گفت:کسب مرجعیت علم و فناوری در جھان اولین بند از سیاست ھای کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رھبری مدظله العالی است. با یک نگاه راھبردی مرجعیت علم و فناوری بھترین ھدف برای تبدیل علم به ثروت و قدرت است. […]
۴۸۱پژوھشگر ایرانی در زمره پژوھشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا
با یک نگاه راھبردی مرجعیت علم و فناوری بھترین ھدف برای تبدیل علم به ثروت و قدرت است. ھر چند نھضت جنبش علمی در طی چند سال گذشته در کشور شکل گرفته اما مسیر دشواری تا دستیابی به مرجعیت علم و فناوری جھان وجود دارد.
رییس ISC در ادامه گفت: یکی از وظایف اصلی ISC در راستای معرفی پرتألیف ترین و پر استنادترین مؤلفان، پژوھشگران و کشورھای برتر علمی در جھان اسلام (بند ۱۰ ماده ۲ – وظایف و اختیارات اساسنامه ISC ،(فراھم آوردن امکان شناسایی و بررسی ضریب نفوذ تولیدات علمی پژوھشگران و پژوھشگران نخبه است. زیرا نخبگان علمی مھمترین عامل رشد و توسعه نظام ھای علمی ھستند، از ھمین رو شناسایی آنھا از اھمیت بسزائی برخوردار است.
معیار انتخاب پژوھشگران برتر تعداد استنادھای صورت گرفته به تولیدات آنھا است.
رییس ISC در ادامه گفت: ھمانطور که بیان شد، پایگاه شاخص ھای اساسی علم (ESI)فھرست پژوھشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا را فراھم آورده است، اما ھیچ اطلاعاتی به جز نام خانوادگی وشکل اختصاری نام کوچک پژوھشگر ارائه نمیکند. به عنوان مثال، حمیدرضا احمدی به صورتHR,Ahmadiثبت میشود. وجود اسامی پرتکرار و رایج (که یک نام میتواند به چندین نفر اطلاق شود)،املاھای مختلف نگارشی نام افراد، تنوع وابستگی ھای سازمانی پژوھشگران در بازه زمانی نسبتاً طولانی۱۰ ساله، تنوع حوزه ھای پژوھشی و عدم استفاده برخی پژوھشگران از کد شناسایی پژوھشگر از جمله عواملی ھستند کھ شناسایی دقیق ھمه مدارک منتسب به ھر پژوھشگر را با چالش مواجه میکنند.
۲ )تعداد متوسط خوداستنادی به ازای ھر مقاله، ۳ )متوسط درصد خوداستنادی و ۴) نسبت تعداد کل استنادھای دریافتی (بدون در نظر گرفتن خوداستنادی) به تعداد مقالات استناد کننده (بدون در نظر گرفتن خوداستنادی یک نویسنده مورد ارزیابی قرار گرفت. لازم به ذکر است که این شاخص ھا با داده ھای کلان جھانی تطبیق داده شد و مقادیر نرمال برای ھر شاخص استخراج شد.
پژوھشگربرتردر ھر دانشگاه
دھقانی در ادامه گفت: در بین دانشگاه ھای جامع، دانشگاه ھای تھران، تربیت مدرس، تبریز و فردوسی مشھد دارای بیشترین تعداد پژوھشگر برتر میباشند. از میان دانشگاه ھای صنعتی، بیشترین تعداد پژوھشگرتاثیرگذار به ترتیب در دانشگاه ھای صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفھان و علم و صنعت ایران شناسایی شدھاند. ھمچنین، در میان دانشگاھھای پزشکی، دانشگاه ھای علوم پزشکی تھران و مشھد
برچسب ها
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز ؛ دو مصدوم بر اثر تخلیه ناایمن و انفجار گاز ال پی جی در منزل مسکونی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد: بانک قرضالحسنه مهر ایران رضایت عمومی را جلب کرده است
بازدید هیئت پارلمانی به سرپرستی دکتر علیزاده از پتروشیمی شیراز و دیدار با مهندس پورکیا
در یک رویداد مهم صنعتی، دکتر علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، به همراه هیئتی از نمایندگان مجلس، از جمله دکتر حسنعلی محمدی، نائب رئیس این کمیسیون، دکتر رضوان از اعضای کمیسیون صنایع و معادن و دکتر خوشبخت، فرماندار شهرستان مرودشت، از پتروشیمی شیراز بازدید کردند.
دو مصدوم بر اثر تخلیه ناایمن و انفجار گاز ال پی جی در منزل مسکونی
هادی عیدی پور از انفجار لحظه ای درون منزل (۴واحدی )خبر داد و درباره جزئیات این حادثه گفت: ظهر امروز مورخ ۳۰ آبان ماه در پی تماس با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی و اعلام خبر انفجارلحظه ای درون منزل در بهارستان غربی ، تیم های عملیاتی ایستگاه ۱۷ قهرمانان به محل حادثه اعزام شدند.
بانک قرضالحسنه مهر ایران رضایت عمومی را جلب کرده است
«جعفر قادری» گفت: در کشور، تنها دو بانک به صورت تخصصی در حوزه قرضالحسنه فعالیت دارند و بازخوردهای مردمی نشان میدهد که این دو بانک توانستهاند رضایت عمومی را جلب کنند، بهویژه بانک قرضالحسنه مهر ایران که فرآیند دریافت تسهیلات را آسان کرده و تعداد زیادی از مردم را تحت پوشش قرار داده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.