پرورش‌ شترمرغ با ظرفیت تولید ۴۰۰قطعه مولدوگوشتی درفیروزآباد
پرورش‌ شترمرغ با ظرفیت تولید ۴۰۰قطعه مولدوگوشتی درفیروزآباد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه ۱۰ تن گوشت شترمرغ و ۲ هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه ۱۰ تن گوشت شترمرغ و ۲ هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
سید کاظم موسوی اظهار کرد: در حال حاضر یک واحد پرورش‌ شترمرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت ۱۰۰ قطعه مولد و۳۰۰ قطعه گوشتی در روستای کمال آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد در امر تولید فعالیت دارد.
وی تولیدات مزارع پرورش شترمرغ را متنوع برشمرد و افزود: همچنین در این واحد پرورش شترمرغ سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم پَر، ۳۰۰ تخته چرم درجه یک شترمرغ، ۳ هزار کیلوگرم روغن شترمرغ و ۱۵۰۰ کیلوگرم آلایش (دل، جگر، سنگدان، بال و گردن ) تولید می شود.
مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد تصریح کرد: از تخم نطفه دار این پرنده در جوجه کشی های صنعتی استفاده می شود و تخم های غیر قابل استفاده نیز در صنایع دستی و بخصوص لوستر سازی کاربرد دارد.
موسوی اضافه کرد: از روغن شترمرغ در صنایع آرایشی و بهداشتی، از پوست در صنایع چرم سازی و از پَر در صنایع تزئینی و دکوراسیون استفاده می شود.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی