روابط بین الملل ISC با دانشگاه ھنر اصفھان ویدئو کنفراس برگزارنمود
روابط بین الملل ISC با دانشگاه ھنر اصفھان ویدئو کنفراس برگزارنمود

به گزارش پگاه خبر؛با توجه به مسئله پاندمی ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات حضوری و ھمچنین برای تسریع تعاملات علمی، آموزشی، پژوھشی و فناوری با دانشگاه ھا و مراکز علمی–پژوھشی کشور و نیز صرفه جویی در ھزینه ھا، نشست ھایی را در قالب ویدئو کنفرانس بین مدیریت امور بین الملل ISC و مدیران […]

به گزارش پگاه خبر؛با توجه به مسئله پاندمی ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات حضوری و ھمچنین برای تسریع تعاملات علمی، آموزشی، پژوھشی و فناوری با دانشگاه ھا و مراکز علمی–پژوھشی کشور و نیز صرفه جویی در ھزینه ھا، نشست ھایی را در قالب ویدئو کنفرانس بین مدیریت امور بین الملل ISC و مدیران امور بین الملل دانشگاه ھا و مراکز آموزش عالی کشور برگزار می نماید.

در طی این دیدارھا ضمن آشنایی با ظرفیت ھا و نیازھای دو طرف، در خصوص انجام تفاھم ھای لازم برای گسترش سطح ھمکاری ھا نیز اقدام به عمل خواھد آمد.
در ھمین راستا، دومین ویدئو کنفرانس روابط بین الملل با حضور دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی مدیر روابط عمومی و ھمکاری ھای علمی بین المللی ISC و از دانشگاه ھنر اصفھان دکتر امامی مدیردفتر ھمکاری ھای علمی و بین المللی در تاریخ ۸ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.
در ابتدا، دکتر امامی به معرفی تاریخچه تاسیس، فعالیت ھا و ھمکاری ھای بین المللی دانشگاه ھنراصفھان پرداخت و سپس از پتانسیل ھای رشته ھای علمی این دانشگاه صحبت کرد.
وی در ادامه گفت: فعالیت ھای بین المللی این دانشگاه در دھه اخیر روابط عمومی و ھمکاری ھای علمی بین المللی به گسترش بوده است و در تمام فعالیت ھای علمی بین المللی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعریف کرده است حضور و عضویت داریم و کشورھای منطقه که عضو “اکو” ھدف اصلی این دانشگاه است.

علاوه بر این، سایر کشورھایی ھمچون آلمان، اطریش، ایتالیا، روسیه و مکزیک نیز مورد ھدف فعالیت ھای بین المللی ما است.
وی گفت: با کشورھای ھدف جلسات مجازی مختلفی جھت پیشبرد اھداف برگزار کرده ایم و پیش از پاندمی نیز سه مدرسه تابستانه با آلمان و فرانسه داشته ایم.
در ادامه دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی به معرفی تاریخچه و اھداف تاسیس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC (که از تجمیع مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST (و
پایگاه استنادی علوم جھان اسلام (ISC (تشکیل شده است، پرداخت.
وی در ادامه در خصوص فعالیت ھای بین المللی ISC گفت: شاخه ھای این سازمان در کشورھای آلمان، صربستان، آلبانی، قبرس، افغانستان، عراق و پاکستان در حال فعالیت است.
وی افزود: اعضای کمیته اجرایی موسسھ استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC (نیز از کشورھای مالزی، نیجریه، ترکیه، قطر و عمان می باشند کھ خدمات این سازمان بھ طور وسیع معرفی و در اختیار جامعه علمی قرار گیرد.
فلاحتی در ادامه به ذکر ھمکاری ھای بین المللی موسسھ استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC (با سازمان ھایی ھمچون کامستک و D8 پرداخت و خدمات علمی بین این سازمان ھا با ISC را نیز تشریح کرد.
وی گفت: با توجه به ھمکاری ھای علمی بین المللی که ھر دو طرف با کشورھای مختلف دارند، ISCنیز می تواند پایگاه مقالات تمام متن فارسی خود را در اختیار این کشورھا قرار دھد تا محققانی که در
حوزه ھای کرسی ھای زبان فارسی تحقیق می کنند بتوانند از این مقالات استفاده کنند.

این مھم با امضای تفاھم نامه سه جانبه می تواند میسر شود.

وی گفت: ھدف از تاسیس مرکز منطقه ای را خرید، تجمیع و توزیع اطلاعات علمی در قالب پایگاه ھای اطلاعاتی برای کشورھای منطقه برشمرد.

علاوه براین، پایگاه مقالات ھمایش ھا و کنفرانس ھای ایران در این مرکز برای کاربران و محققان آماده شده است.
فلاحتی گفت: با توجه به امضای قرارداد با معاونت علمی ریاست جمھوری، این مرکز می تواند در حوزه سخنرانی ھای علمی و برگزاری کارگاه ھای آموزشی، ایرانیان متخصص خارج از کشور را دعوت به ھمکاری کند که این امر می تواند زمینه ای مناسب برای ھمکاری ھای علمی بین المللی
مشترک بین دو طرف باشد.
فلاحتی گفت: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC (برای برگزاری کارگاه ھای آموزشی در زمینه ھای نشریات برای سردبیران نشریات و ھمچنین کارگاه ھای آموزشی رتبه بندی دانشگاه ھا بهمنظور ارتقای دانشگاه در جوامع علمی آمادگی خود را اعلام می دارد که می توان با برنامه ریزی این مھم را عملیاتی کرد.
در ھمین راستا، این قبیل کارگاه ھا توسط ISC برای دانشگاه ھا و نشریات خارجی نیز برگزار می کند
که در صورت تمایل، محققان این دانشگاه نیز می توانند در این کارگاه ھا شرکت کنند و حتی یک پنل برای این دانشگاه در نظر گرفت تا سخنرانی خود را ارائه دھند.
با توجه با ماھیت فعالیت ھای دانشگاه ھنر اصفھان، می توان کارگاه ھا و پنل ھایی برای سایر دانشگاه ھای کشور ھای دیگر برگزار نمود که موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC (حاضر است این پل ارتباطی را برقرار نماید.
وی در ادامه به معرفی سامانه ھای مھم ISC ھمچون سامانه ھای نشریات علمی، نمایه استنادی علوم،فھرست نشریات فاقد نمایه ISC ،سامانه بارگذاری سریع اطلاعات مجلات و ھمایش ھا، سامانه جامع شناسهدیجیتال اشیا (DOR (و رتبه بندی دانشگاه ھا پرداخت.
فلاحتی گفت: در قالب فعالیت ھای ملی نیز این سازمان می تواند بازدید ھای مجازی را برای اعضای ھیئت علمی و دانشجویان برگزار کند تا ھرچه بیشتر با خدمات این دو سازمان آشنا شوند و نیاز ھای اطلاعات علمی خود را برطرف کنند.
وی ادامه داد: با امضای تفاھم نامه ھمکاری ھای علمی پژوھشی می توان بسیاری موارد را عملیاتی کرد و ھمچنین از سایر خدمات این دو سازمان نیز بھره مند شوید.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی