به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نیریز خبرداد وگفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است. علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به […]
به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نیریز خبرداد وگفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است.
علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.
وی تصریحکرد: عملکرد محصول آلو بخارای تر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری ۲۱۰ تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با افت ۴۲۰ تنی مواجهیم.
او خاطرنشانکرد: این محصول به صورت سالم، کاملا ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید میشود.
بصیری به مصارف این محصول نیز اشاره و اظهارکرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان بهکار میرود.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=21796