پایان برداشت آلوبخارای دیم از باغ‌های نی‌ریز
پایان برداشت آلوبخارای دیم از باغ‌های نی‌ریز

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نی‌ریز خبرداد وگفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است. علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به […]

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نی‌ریز خبرداد وگفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است.
علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.
وی تصریح‌کرد: عملکرد محصول آلو بخارای تر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری ۲۱۰ تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با افت ۴۲۰ تنی مواجهیم.
او خاطرنشان‌کرد: این محصول به صورت سالم، کاملا ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود.
بصیری به مصارف این محصول نیز اشاره و اظهارکرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان به‌کار می‌رود.

انتهای پیام/ابراهیم عباسی