شمیم عطر گل محمدی در گلستان های نی ریز
شمیم عطر گل محمدی در گلستان های نی ریز

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: با آغاز فصل برداشت گل محمدی پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۵۰ تن از این محصول به‌صورت غنچه و گلبرگ از گلزار‌های شهرستان برداشت‌ شود. مدیرجهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری افزود: کار برداشت گل محمدی از نیمه فروردین‌ماه آغاز شده است و تا پانزدهم اردیبهشت ادامه‌دارد. وی اظهار […]

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: با آغاز فصل برداشت گل محمدی پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۵۰ تن از این محصول به‌صورت غنچه و گلبرگ از گلزار‌های شهرستان برداشت‌ شود.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری افزود: کار برداشت گل محمدی از نیمه فروردین‌ماه آغاز شده است و تا پانزدهم اردیبهشت ادامه‌دارد.
وی اظهار کرد: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان افزون بر ۱۲۰ هکتار است که از این میزان ۸۰ هکتار بارور و ۴۰هکتار غیربارور است.
به‌گفته او؛ کاشت گل محمدی در مناطق خشک و کم‌آب با توجه به وضعیت بحرانی منابع آبی منطقه و نیازی که به کاشت محصولات کشاورزی کم‌آب‌بر احساس می‌شود سبب شده است تا کاشت گیاهان‌دارویی و به‌ویژه گل محمدی بهترین جایگزین برای محصولات پرآب‌بر محسوب‌شود.
بصیری اضافه‌کرد: مهمترین موارد مصرف گل محمدی شامل تهیه گلاب، اسانس و صنایع داروسازی است و تولیدات آن علاوه بر بازار داخلی به کشور‌های حاشیه حوزه خلیج فارس، آسیای‌میانه‌ و‌ اروپا صادرمی‌شود.

انتهای پیام/