مدیر بنیاد مسکن شهرستان فسا با تشریح دستاوردهای توسعه و محرومیت زدایی دراین شهرستان در سال ۹۹ بر لزوم تداوم فعالیت های جهادی و خدمت بی منت دراین شهرستان تاکید کرد و ابراز داشت : در سالی که گذشت شاهد جنبه های مختلفی از توسعه و محرومیت زدایی دراین شهرستان بودیم .
به گزارش پگاه خبر؛مهندس محمد انصاری جابری با گرامیداشت سال پشتیبانی تولید اظهار داشت : محرومیت زدایی و توسعه روستایی دراین شهرستان از سوی بنیاد مسکن یک مطالبه همگانی است و امسال عزم ملی برای محرومیت زدایی و پشتیبانی تولید در شهرستان فسا شکل گرفته است.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان فسا با بیان اینکه در سال ۹۹ گام های مهمی در جهت محرومیت زدایی و توسعه روستایی دراین شهرستان برداشته شده است افزود: از جمله اقدامات تلاش برای اجرا و بازنگری در طرح های هادی روستایی است ، طرح هادی طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح
بافت موجود،میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد های مختلف از قبیل مسکونی ، تجاری ،کشاورزی ،تاسیسات و تجهیزات و نیازمندیهای عمومی روستایی را برحسب مورد در قالب مصوبات طرح های ساماندهی فضا و سکونت گاه های روستایی و طرح های جامع ناحیه ای تعیین می نمایند .
انصاری جابری مطالعه روستا های نقشه برداری شده جهت تهیه طرح هادی را از عملکردهای بنیاد در سال گذشته دانست و گفت: بازنگری طرح هادی روستاهای قاسم آبادسفلی، کنکان، کچوئیه،صحرارود، قلعه قرمز، حسین آباد، چاهدولت و داراکوئیه در سال گذشته انجام شده است.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان فسا اضافه کرد : درراستای اجرای طرح هادی درسال گذشته اجرای عملیات بهسازی روستاهای آب آسمانی از بخش مرکزی و خورنگان از بخش نوبندگان نیز به پایان رسید.. کل اعتبار بهسازی از محل اعتبارات ملی به مبلغ هشت میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد : همچنین با اجرای طرح ویژه مسکن روستایی سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی مقاوم درکشور ساخته خواهد شد که هدف از اجرای این طرح احداث مسکن مقاوم و با دوام روستایی –
انصاری جابری تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی -استفاده از تکنولوژی در ساخت مسکن روستایی -ایجاد اشتغال جهت استاد کاران و صنایع ساختمانی -تغییر فضای روستا از محیطی غیر بهداشتی به محیط بهداشتی -توزیع عادلانه یارانه دولتی بخش مسکن در روستاها -توزیع عادلانه اعتبارات بانکی بخش مسکن در روستاها بوده است .
مدیر بنیاد مسکن شهرستان فسا خاطر نشان کرد : از سال۸۴ به بعد تعداد ۱۰ هزار و ۴۸۶ فقره تسهیلات ساخت مسکن به متقاضیان دراین شهرستان پرداخت گردیده است. در سالی که گذشت در این شهرستان ۴۰۵ خانوار روستایی برای دریافت ۲۰۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به بانک معرفی شده اند.
وی بر تاثیر گذاری مهم تسهیلات قرض الحسنه روستایی در عمران این مناطق تاکید کرد و گفت : تسهیلات قرض الحسنه روستایی کمک هزینه ای ، جهت ساخت حمام و سرویس بهداشتی ، روستاییان و همچنین برای افرادی است که ازتسهیلات طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی ، استفاده نموده اندو نتوانسته اند ، ساختمان خود را تکمیل نمایند می باشد .که در این شهرستان در سال گذشته ۱۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه با اعتباری معادل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و ۲۶ فقره تسهیلات حوادث با اعتباری معادل ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
انتهای پیام/