در نشست ستاد راهبردی پزشک خانواده شهری ، اختیاری شدن پزشک خانواده در استان فارس از ابتدای خرداد سال جاری تصویب شد. به گزارش پگاه خبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه در نشست ، ستاد راهبردی پزشک خانواده با تقدیر از پزشکان خانواده و مراقبان سلامت در زمینه مبارزه […]
در نشست ستاد راهبردی پزشک خانواده شهری ، اختیاری شدن پزشک خانواده در استان فارس از ابتدای خرداد سال جاری تصویب شد.
به گزارش پگاه خبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه در نشست ، ستاد راهبردی پزشک خانواده با تقدیر از پزشکان خانواده و مراقبان سلامت در زمینه مبارزه با کروناویروس و غربالگری مردم استان گفت: استان فارس در مدیریت کرونا ویروس در کشور خوش درخشید که این موفقیت علاوه بر همکاری مجموعه استانداری با دست اندرکاران حوزه سلامت، ، وجود پزشکان خانواده و مراقبان سلامت بوده است.
دکتر «مهرزاد لطفی» تهیه ۲۵۵۹ تست کروناویروس در استان طی ۲۴ ساعت گذشته را در کشور بی نظیر خواند و افزود: از این تعداد بیش از هزار مورد آن در مراکز ۱۶ ساعته بوده است و این نشان دهنده تلاش پزشکان خانواده و مراقبان سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹ است، البته مسوولان حوزه سلامت استان قدردان این مهم بوده و پیگیر مسایل و چالش های موجود در این حوزه هستند.
او ادامه داد: مسوولان دانشگاه تلاش دارند تا دغدغه پزشکان خانواده به ویژه مراقبان سلامت در خصوص تسهیلات، امکانات، حقوق و مزایا را رفع کنند.
اختیارات ستاد استانی، اختیاری شدن پزشک خانواده، ثبت اطلاعات در سامانه سیب و پرداختی های بیمه ای دیگر محورهای صحبت رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ضمن تقدیر از رییس و مجموعه دانشگاه علوم پزسکی شیراز به پاس فداکاری در مقابله با کروناویروس گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز کار بزرگی در امر مبارزه با بیماری کووید۱۹، غربالگری سلامت، اطلاع رسانی، آموزش و انجام تست انجام داده است که این اقدام به عنوان یک حرکت ماندگار در استان ثبت شد.
«احمد احمدی زاده» با تقدیر از پزشکان خانواده و مراقبان سلامت در مقابله با کرونا به ویژه در غربالگری سلامت مردم استان، بر اختیاری شدن پزشک خانواده در استان از اول خرداد تاکید کرد و در خصوص دبیرخانه شورای امنیت، جداسازی سرانه مراقبان سلامت، قانون کار و طبقه بندی مشاغل، مصوبات استانی، توضیحاتی ارایه داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: ستاد راهبردی پزشک خانواده، یکی از جلسات مهم تصمیم گیری پزشک خانواده است که پس از ستاد اجرایی استان که در دانشگاه تشکیل می شود، در استانداری زیر نظر استاندار برگزار و تصمیم گیری های کلان استانی گرفته می شود.
دکتر «عبدالرسول همتی» سه محور این نشست را اختیاری شدن پزشکان خانواده از اول خرداد، سرانه پزشکان خانواده و مراقبان سلامت عنوان کرد و افزود: با توجه به مصوبات قبلی ستاد اجرایی کشور مبنی بر اختیاری شدن پزشک خانواده شهری در استان، در این نشست بر اجرایی شدن آن از اول خرداد سال جاری تاکید شد.
او ادامه داد: پزشکان خانواده ای که تمایل دارند در برنامه پزشک خانواده به فعالیت خود ادامه دهند، باید ضوابط دانشگاه را اجرا کنند و پزشکان خانواده ای که مایل به خروج از برنامه هستند می توانند با همان تعرفه ۳۰ به ۷۰ به مردم در مطب های خود خدمات ارایه دهند.
معاون بهداشت دانشگاه از پیگیری کامل دانشگاه برای رفع چالش های موجود در حوزه پزشکان خانواده و مراقبان سلامت به ویژه موضوع پرداختی ها به صورت سرانه خبر داد.
دکتر همتی در خصوص مصوبات شورای عالی بیمه، حقوق مراقبان سلامت، جلسات دانشگاه، امور مراقبان سلامت، سرانه مراقبان سلامت و پزشکان خانواده، توضیحاتی ارایه داد.
در این نشست اعضای ستاد راهبردی پزشک خانواده شهری در خصوص حوزه فعالیت خود مطالب و پیشنهاداتی در زمینه ارتقای برنامه خانواده و رفع مسایل موجود ارایه دادند./