حضور مدیر‌کل امور اقتصادی و دارایی استان فارس در برنامه زنده تلویزیونی «کارنامه»
حضور مدیر‌کل امور اقتصادی و دارایی استان فارس در برنامه زنده تلویزیونی «کارنامه»

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی فارس ؛ دائی نماینده وزیر و مد‌‌‌‌‌‌‌‌یرکل اموراقتصادی‌‌‌‌‌‌‌‌ و د‌‌‌‌‌‌‌‌ارایی فارس با حضور د‌‌‌‌‌‌‌‌ر برنامه زنده تلویزیونی « کارنامه » که از صدا و سیمای مرکز فارس پخش شد، به سوالات مجری برنامه در خصوص عملکرد اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی در سال ۱۳۹۸ ، اقدامات […]

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی فارس ؛ دائی نماینده وزیر و مد‌‌‌‌‌‌‌‌یرکل اموراقتصادی‌‌‌‌‌‌‌‌ و د‌‌‌‌‌‌‌‌ارایی فارس با حضور د‌‌‌‌‌‌‌‌ر برنامه زنده تلویزیونی « کارنامه » که از صدا و سیمای مرکز فارس پخش شد، به سوالات مجری برنامه در خصوص عملکرد اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی در سال ۱۳۹۸ ، اقدامات انجام شده برای مقابله با بیماری کرونا و برنامه های سال جهش تولید پاسخ گفت.

دائی در این برنامه به تشریح اقدامات و دستاوردهای اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی فارس در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، کسب و کار، نظارت مالی و خزانه‌داری پرداخت. وی با بیان دستاوردهای مرکز خدمات سرمایه‌گذاری فارس، به دوبرابر شدن میزان جلب سرمایه‌گذاری خارجی  استان در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل اشاره کرد و خاطرنشان کرد در طی۴ سال اخیر تعداد ۴۵ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش حدود ۱/۴میلیارد دلار صادر شده است که این رقم بیش از ۵۰ درصد کل سرمایه گذاری خارجی مصوب استان در طول سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی (معادل ۲/۵میلیارد دلار) می باشد. وی همچنین به اقدام ویژه و مهمی که در سال ۱۳۹۸ برای اولین بار با حمایت استاندار محترم فارس انجام شد، اشاره نمود و افزود: در این اقدام بالغ بر  ۷۸ عنوان بسته سرمایه گذاری آماده اجرا تحت عنوان « مجوزهای بی‌نام » در بخشهای مختلف اقتصادی جهت ارائه به متقاضیان سرمایه‌گذاری تدوین گردیده است. نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تشکیل پنجره واحد الکترونیکی را از دیگر اقدامات این مرکز عنوان نمود. ایشان در بیان اقدامات مهم انجام شده در حوزه خزانه داری نیز به مواردی همچون جمع‌آوری و کاهش حسابهاب دولتی، مولدسازی اموال مازاد دولتی و …  اشاره نمود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان درخصوص تاثیرات بیماری کرونا بر اقتصاد نیز اظهار داشت: شوک ناشی از بیماری کرونا در اقتصاد جهان شکی است که هم سمت عرضه و هم سمت تقاضای اقتصاد را تحث تاثیر قرار داده و به این دلیل، آثار آن دوچندان خواهد شد. وی اقدامات انجام شده توسط وزارت اقتصاد در این  زمینه را پرداخت بالغ بر ۳۳۳۳ میلیارد تومان در وجه وزارت بهداشت و بیمه سلامت توسط خزانه داری کل کشور در فروردین ماه سال جاری و همچنین ارائه تسهیلات ویژه در حوزه های گمرکی، امور مالیاتی و نظام بانکی عنوان نمود.

نماینده وزیر در استان در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به نام گذاری سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بنام «سال جهش تولید» اظهار داشت: جهش تولید حرکت به سوی چند برابر شدن رشد اقتصادی در راستای سیاست رونق تولید است و الزامات و بایدهای تحقق آن در دو مقوله الزامات ساختاری و الزامات سیاست گذاری مطرح می‌گردد. وی گفت: در برنامه‌ریزی برای جهش تولید می‌بایست دو واقعیت حاکم بر اقتصاد ایران یعنی تحریم های ظالمانه و آثار منفی بیماری کرونا مورد توجه قرار گیرد که در وهله اول باید ضرورت حفظ اشتغال و تولید موجود و سپس تلاش برای سودآور شدن تولید بخشهای مولد درکشور و ضرورت توجه به اقتصاد دانش بنیان و کسب و کار های نوین و اینترنتی را مد نظر قرار داد.