اخبار پلیس فارس – ۳ اسفندماه ۱۳۹۸
اخبار پلیس فارس – ۳ اسفندماه ۱۳۹۸

قدردانی فرمانده انتظامی فارس از حضور پرشور مردم در انتخابات فرمانده انتظامی استان در پیامی از حضور پرشور مردم شهید پرور ولایت مدار استان در انتخابات وهمکاری با کارکنان نیروی انتظامی در راستای تامین نظم وامنیت این حماسه بزرگ قدردانی کرد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، متن پیام سردار “رهام بخش حبیبی” به این […]

قدردانی فرمانده انتظامی فارس از حضور پرشور مردم در انتخابات

فرمانده انتظامی استان در پیامی از حضور پرشور مردم شهید پرور ولایت مدار استان در انتخابات وهمکاری با کارکنان نیروی انتظامی در راستای تامین نظم وامنیت این حماسه بزرگ قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، متن پیام سردار “رهام بخش حبیبی” به این شرح است:

مردم شهید پرور، سلحشور، غیور، فهیم، آگاه و ولایت مدار استان فارس با حضور هوشمندانه و آگاهانه خود در انتخابات دوم اسفند، برگ زرین دیگری را به تاریخ سراسر افتخار استان فارس افزودند.

انتخابات ۲ اسفند نمایش عزت و اقتدار ملت ولایت مدار و غیرتمند برای بیعت مجدد با ولایت فقیه و دفاع از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود که باعث ناامیدی دشمنان قسم خورده این مرزو بوم شد.

برگزاری انتخاباتی گسترده در اوج امنیت و آرامش در سراسر کشور افتخاری دیگر برای تلاشگران عرصه نظم و امنیت بود که با همکاری و همراهی مردم حاصل گردید.

از کلیه همکاران عزیز و پرتلاشم در فرماندهی انتظامی استان فارس و مردم شریف استان که بیشترین نقش را در برقراری نظم و امنیت انتخابات داشته اند، تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال برای مردم عزیز و تمامی خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سربلندی و عزت روز افزون خواهان و خواستارم.

                                                          فرمانده انتظامی استان فارس

                                                       سرتیپ دوم پاسدار  رهام بخش حبیبی

تخطی از سرعت مطمئنه ۳ کشته برجای گذاشت

فرمانده انتظامی شهرستان ارسنجان از کشته شدن ۳ نفر بر اثر تخطی از سرعت مطمئنه توسط راننده خودرو سمند خبر داد.

سرهنگ “محمد علی فرهادی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در راستای کسب خبری مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری سمند در ۵ کیلومتری نیروگاه برق این شهرستان، بلافاصله ماموران در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد یک دستگاه خودرو سمند که از سه راه برق به سمت شهر ارسنجان در حال حرکت بوده از مسیر منحرف و به تیر برق کنار جاده برخورد کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ارسنجان گفت : بر اثر وقوع این حادثه، راننده و ۲ سرنشین این خودرو در دم جان خود را از دست دادند.

سرهنگ فرهادی گفت: علت وقوع این حادثه عدم توانایی راننده در کنترل خودرو به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه تشخیص داده شده است.

تقدیر مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس از رئیس پلیس فتا فسا

مدیرکل آموزش و پرورش استان با ارسال لوح تقدیر از اقدامات رئیس پلیس فتا شهرستان فسا در راستای پیشگیری از آسیب های فضای مجازی تجلیل و قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، در بخشی از متن این لوح تقدیر آمده است: حفظ و حراست از حریم امن جامعه، به خصوص خانواده ها و فرزندان کشور در برابر هجمه های مختلف فضای مجازی، از مهمترین اولویت های نهادهای ذیربط است که خوشبختانه این مهم، به عنوان یکی از وظایف و اولویت های کاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

در این راستا لازم می دانم از زحمات خالصانه و تلاش شبانه روزی حضرتعالی در زمینه اطلاع رسانی، روشنگری و آگاه سازی فرهنگیان و دانش آموزان و اولیاء شهرستان فسا به منظور بهره وری سالم و مفید آنها از شبکه های اجتماعی که منشا اثرات مثبت و سازنده بوده است، تقدیر و تشکر نمایم.

کشف ۱۵ کیلو تریاک در خرم بید

فرمانده انتظامی شهرستان خرم بید از کشف ۱۵ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک در بازرسی از وسایل همراه ۲ مسافر یک اتوبوس خبر داد.

سرهنگ ” حمید جوکار ” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت : مأموران ایستگاه بازرسی شهید جنتی فر  هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه اتوبوس مظنون و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: در بازرسی از وسایل همراه ۲ تن از مسافران این اتوبوس، ۱۵ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک کشف و هر دو نفر دستگیر شدند.

تلافی

۱۵ سال دارم و تا کلاس نهم بیشتر درس نخواندم، ۷ سالم بود که پدرم فوت کرد. من ماندم و مادر و خواهرم که ۲۲ سال دارد.

دخترجوان این چنین آغاز کرد که : ۱۵ سال دارم و تا کلاس نهم بیشتر درس نخواندم، ۷ سالم بود که پدرم فوت کرد. من ماندم و مادر و خواهرم که ۲۲ سال دارد. بعد از فوت پدرم همه مردان فامیل بابای من شدند از آنجایی که ما در شهرستان زندگی می کنیم و آنجا مردان خیلی غیرتی و سنتی هستند، هر کدام از مردان فامیل به خودش اجازه می دادند که هر طور دوست دارد با من و خواهرم رفتار کنند.

حتی چندین مرتبه از دست اقوام کتک خوردم ولی مادرم سکوت می کرد و حق را به آنها می داد هیچوقت اجازه نداشتم نظرم را بیان کنم، یا احساسم را بروز بدهم ، خانه حکم جهنم داشت، دلم می خواست فرصتی پیدا کنم و از خانه فرار کنم تا اینکه خواهرم ازدواج کرد و گفت از این خانه راحت شدم. همین جرقه ای در ذهن من ایجاد کرد که پس من هم باید ازدواج کنم .

چند ماه قبل با پسری آشنا شدم که هفت سال از خودم بزرگتر بود سریعا به او وابسته شدم. محبت هایی را که نیاز داشتم از سمت او به دست می آوردم  . به اصرار مادرم ما ظرف یک ماه عقد کردیم و چون خانواده همسرم با ازدواج ما موافق نبودند، به ماه عسل اکتفا کردیم.

اما بعد از ازدواج، زیاد با هم جر و بحث داشتیم اصلا همدیگررا نمی شناختیم. دلم می خواست با دوستانم بیرون بروم ،آزاد باشم ولی همسرم افکار و رفتارش با من فرق داشت. انتظارات همسرم را نمی توانستم برآورده کنم.

شوهرم توسط یکی از دوستانش با دختری تماس داشته که من متوجه شدم و تصمیم گرفتم تلافی کنم. من هم با یکی از دوستان همسرم دوست شدم. یک ماهی از ارتباطمان گذشت که همسرم متوجه شد و کار به کتک کاری و فحاشی کشید . من هم برای دفاع از خودم چاقویی به دست گرفتم و با چاقو دست شوهرم را زخمی کردم شوهرم سریعا با خانواده اش تماس گرفت و او را به بیمارستان انتقال دادند. حالا خانواده شوهرم با من کاملا دشمن شده اند و نمی دانم آیا شوهرم مرا می پذیرد یا نه. 

 نظر مشاور

متاسفانه یکی از مشکلاتی که در جامعه وجود دارد ازدواج در سنین پایین است که از قدیم الایام تا کنون در در بین برخی خانواده ها رواج دارد .امروز و در دنیای مدرن که خواست و اراده ها در تشکیل خانواده عامل اصلی است، هنوز برخی دیدگاه های سنتی از جمله زودتر سر و سامان دادن فرزندان و حفظ و مصونیت فرزندان به خصوص دختران با ازدواج های زودهنگام را شاهد هستیم .

ازدواج هایی که در آن سن دختر و پسر برای تشکیل زندگی کم است، با ناسازگاری ها و اختلافات بسیاری رو به رو می باشد زیرا آنها هنوز به رشد ذهنی، عاطفی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و… کافی برای ازدواج نرسیده اند و برای یک زندگی موفق و پیروز مهارت های لازم را به دست نیاورده اند. از جمله مشکلات افرادی که در سن پایین ازدواج می کنند، یاس و ناامیدی است زیرا آنها بعد از مدتی در جمع دوستان و همسالان مجرد خود قرار می گیرند فکر می کنند موقعیت های زندگی مجردی را با ازدواج از دست داده اند و این احساس بر آنان غلبه می کند. یکی دیگر از مشکلاتی که با ازدواج در سن کم برای افراد به ویژه مردان به وجود می آید، پشیمانی از ازدواج و انتخاب همسر و نارضایتی از اوست زیرا اینگونه افراد در سنین نوجوانی هنوز به ثبات عاطفی لازم نرسیده اند و در انتخاب خود عاقلانه تصمیم نگرفته اند .آنها بعد از گذشت چندین سال از زندگی مشترک خود می گویند : من آن زمان تجربه کافی نداشتم اما الان به دلیل تغییر نگرش ها و رشد فکری سلیقه ام عوض شده و انتظارات دیگری از همسرم دارم.

 ازدواج زودهنگام یا همان ازدواج پایین تر از سن بلوغ، خود به نوعی پا گذاشتن بر روی خطوط اصولی تشکیل یک خانواده پایدار به شمار می رود . فقدان رشد و بلوغ کافی در تصمیم گیری افراد و خانواده، دخالت خانواده ها در تصمیم گیری، خرده فرهنگ در برخی روستاها و باور تربیتی سنتی ، ناتوانی در تحلیل عشق و مسولیت پذیری در ازدواج ، فرهنگ حق خواستگاری با مردان، از جمله دلایل ازدواج در سنین پایین است. نتیجه ازدواج در سنین پایین که منظور سنین زیر ۱۹ سال است ، پیامد هایی مانند افزایش طلاق، بی وفایی در ازدواج ، سردی نسبت به روابط زناشویی ، تغییر سلیقه ها و خواسته ها را به همراه دارد . افرادی که در سن پایین ازدواج می کنند، با فروکش کردن هیجانات نوجوانی و یا افزایش سن فرد و شکل گیری هویت و تمایلات جدید و ثابت ، شاهد ” مرگ خاموش و تدریجی احساسات زناشویی ” یا به اصطلاح ” طلاق عاطفی ” خواهند بود. لذا ازدواج برای رسیدن به آرامش است و کسب این آرامش مستلزم خودآگاهی، خود کنترلی و خود واقع بینی می باشد و خانواده ها می بایست این مهم را مدنظر قرار داده و فرزندان آنها بدون رسیدن به خودآگاهی و خودبینی در سنین پایین ازدواج نکنند.

نویسنده : “نجمه ودیعی” – مشاور کلانتری ۲۸ صدرا – شیراز