به گزارش پگاه خبرازشیراز، اسماعیل زراعتیان، اظهار داشت: در راستاي جلب رضايت شهروندان، طي هفته گذشته طرح ارتقاء امنيت اجتماعي در بوستانها و محلات آلوده شیراز به اجرا در آمد.
وی با اشاره به دستگیری اعضای باند سارقان منزل و مشاعات ساختمانی با اعتراف به 143 فقره سرقت، افزود: در این خصوص بیش از 15دستگاه تلفن همراه مسروقه، 10 دستگاه لوازم صوتی و تصویری، 5 دستگاه موتورسیکلت و 24 دستگاه خودرو مسروقه و سایر اموال مسروقه کشف شد.
فرمانده انتظامی شیراز ادامه داد: 18 معتاد و خرده فروش مواد مخدر و كشف 8 کیلو انواع مواد مخدر، توقیف 34 دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف از دیگر نتایج اجرای این طرح بود.
سرهنگ “زراعتیان” ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری مردم با خادمان خود در اجرای طرحهای انتظامی، تأکید کرد: کسانی که به دنبال ایجاد ناامنی در سطح جامعه هستند، بدانند که با برخورد قاطع و قانونی مأموران انتظامی روبرو خواهند شد.
انتهای پیام/




