حکم دبیری «ستاره‌ها» در دستان کارگردان نامی تئاتر  
حکم دبیری «ستاره‌ها» در دستان کارگردان نامی تئاتر  
معاون فرهنگی شهردار شیراز اعلام کرد: با تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر اجتماعی دختران «ستاره‌ها» و معرفی شورای سیاست‌گذاری دومین دوره این رویداد، زمینه ارتقای جشنواره به سطح ملی و گسترش آن در مسیر توانمندسازی و هویت‌یابی دختران نوجوان فراهم شده است.

به گزارش پگاه خبر از شیراز، محمدعلی چوبینی، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، از معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری دومین دوره جشنواره تئاتر اجتماعی دختران «ستاره‌ها» خبر داد و اظهار داشت: در این دوره، مسعود احمدی، کارگردان نام‌آشنای تئاتر، به‌عنوان دبیر هنری و احسان پارسا، به‌عنوان دبیر اجرایی جشنواره منصوب شدند.

به گفته وی، ترکیب شورای سیاست‌گذاری جشنواره شامل محمدرضا هاجری، اصغر همت، افسر اسدی، امیر همتی‌دشتکی، جواد غریب‌زاده و فخری امامی است و این شورا مسئولیت تعیین راهبردها و چارچوب‌های کلان جشنواره را بر عهده دارد.

چوبینی در تشریح ماهیت و هدف این رویداد فرهنگی و هنری افزود: جشنواره تئاتر اجتماعی دختران «ستاره‌ها»، بستری تربیتی–فرهنگی است که با هدف توانمندسازی دختران نوجوان و کمک به فرآیند هویت‌یابی آنان در بستر هنر نمایش طراحی شده است. در این جشنواره تلاش می‌کنیم تا دختران ۱۲ تا ۱۸ سال بتوانند خود را بهتر بشناسند، روایت خود را بیان کنند و به‌عنوان کنشگران اجتماعی دیده شوند.

معاون فرهنگی شهردار شیراز با اشاره به برگزاری نخستین دوره این جشنواره در سال گذشته بیان کرد: در دوره نخست، محور اصلی جشنواره هویت فردی دختران و خودشناسی بود.

وی ادامه داد: امسال جشنواره در سطح استان برگزار می‌شود. پس از فراخوان، دوره‌های آموزشی برای دختران علاقه‌مند برگزار شد و نمایش‌نامه‌های متعددی به دبیرخانه ارسال شد. از میان بیش از ۲۰ متن، ۱۴ اثر برای تولید و شرکت در بخش رقابتی انتخاب شده است و گروه‌ها اکنون در حال تمرین و آماده‌سازی آثار خود هستند. برخی از این آثار از شهرستان‌های نورآباد و استهبان هستند که نشان‌دهنده گسترش جریان این جشنواره در سطح استان است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز تأکید کرد: تمام ارکان این جشنواره، از ایده‌پردازی تا نویسندگی، کارگردانی، بازیگری و داوری، توسط بانوان انجام می‌شود. هدف این رویداد، ایجاد فضایی امن و حمایتی برای رشد استعدادهای دختران و شکل‌دهی به جریان فکری و هنری در حوزه تئاتر بانوان است. این جشنواره، پروژه‌ای موقتی نیست؛ دبیرخانه دائمی آن تشکیل خواهد شد تا در سال‌های آینده جشنواره در سطح ملی برگزار شود.

وی در پایان گفت: اختتامیه دومین دوره جشنواره در دهه سوم دی‌ماه برگزار خواهد شد و امید است این رویداد بتواند به شکل‌گیری یک برند فرهنگی ماندگار برای شهر شیراز منجر شود.

انتهای پیام/