نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، در جمع نمایندگان کمیسیون حمایت از تولید مجلس و دکتر اسدی، شهردار شیراز، با تقدیر از عملکرد مدیریت شهری، از کاهش وابستگی به عوارض و حرکت به سمت سرمایه‌گذاری های مولد در شهرداری شیراز خبر داد و اعلام کرد: بودجه عمرانی این شهرداری به حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده که سه برابر بودجه عمرانی استان فارس است.

به گزارش پگاه خبر از شیراز،  در جلسه ای با حضور اعضای کمیسیون حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی و مدیریت شهری شیراز، دکتر جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و زرقان و رییس کمیسیون حمایت از تولید، با قدردانی از خدمات دکتر اسدی و همکارانش در شهرداری شیراز، اظهار داشت: شهرداری مجموعه‌ای اثرگذار است که از ابتدای تولد تا پایان عمر شهروندان با آن در ارتباط هستند و در اکثر رویدادهای شهری نقش محوری دارد.

 

عملکرد موفق شهرداری در شرایط پیچیده مالی

 

وی با اشاره به شرایط پیچیده مالی، تصریح کرد: در حالی که بودجه عمرانی کشور با محدودیت مواجه است، شهرداری شیراز با درآمدی حدود ۴۲ هزار میلیارد تومان، بودجه عمرانی قابل توجهی نزدیک به ۳۴ هزار میلیارد تومان دارد که نشان‌دهنده مدیریت کارآمد و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود است.

 

کاهش وابستگی به عوارض و حرکت به سمت سرمایه‌گذاری‌های مولد

 

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد:، حرکت شهرداری شیراز به سمت کاهش وابستگی به عوارض و بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری های مردمی را رویکردی تحسین‌برانگیز خواند و از اجرای پروژه‌های بزرگ تفریحی-سیاحتی مانند آکواریوم، دلفیناریوم و شهربازی در این شهر تشکر کرد. به گفته وی، این طرحها نقش مهمی در جذب گردشگر نچو رونق اقتصاد شهری ایفا خواهد کرد.

 

شیراز؛ گنجینه تاریخی و ظرفیت بی‌بدیل گردشگری

دکتر قادری با برشمردن قابلیت‌های منحصر به فرد شیراز در حوزه‌های پزشکی، صنعتی، علمی و فرهنگی، خاطرنشان کرد: وجود ۳۶۴ نقطه تاریخی و آثار ارزشمند در گستره ۳۶۰ هکتاری بافت تاریخی، فرصتی استثنایی برای توسعه صنعت توریسم است. وی افزود: سرانه فضای سبز شیراز نیز در میان کلانشهرهای کشور رتبه بالایی دارد و اقدامات ارزشمندی در زمینه نگهداشت و توسعه فضای سبز شهری و ارتفاعات انجام شده است.

 

پیشتازی در توسعه مترو و پروژههای عمرانی

 

نماینده مردم شیراز در مجلس، با اشاره به توسعه شبکه حمل و نقل ریلی، اعلام کرد: پس از تهران، بیشترین طول خطوط مترو در کشور به شیراز تعلق دارد که با توجه به جمعیت کمتر این شهر در مقایسه با مشهد، دستاوردی بزرگ و قابل تقدیر محسوب می‌شود.

وی از مشارکت ۲۰ درصدی شهرداری شیراز در پروژه‌های ملی بزرگی مانند قطعه اول آزادراه شیراز-بوشهر به طول ۵۲ کیلومتر و کمربندی شمالشرق شیراز بطول ۲۲ کیلومتر تقدیر کرد و گفت: این سطح از مشارکت، عزم جدی مدیریت شهری برای توسعه زیرساختها را نشان میدهد.

 

خروج از بحران مالی با مدیریت جسورانه

 

دکتر قادری با یادآوری روزهای سخت مالی شهرداری در ابتدای کار شهردار شیرازکه با بدهی چند هزار میلیارد تومانی روبرو بود، تاکید کرد: ایشان با بهره‌گیری از ایده‌های نو و جسارت در جلب مشارکتهای مردمی و بخش خصوصی، توانستند تحولی شگرف در اداره شهر ایجاد کنند. امروز شهرداری شیراز با قدرت مانور بالا، پروژه‌های عظیمی را به پیش میبرد.

 

پشتیبانی مجلس از طرحهای توسعه‌ای شیراز

وی در پایان با اشاره به نقش کمیسیون‌های حمایت از تولید و اقتصادی مجلس در تصویب قوانین کلیدی حمایت‌کننده از تولید و زیرساختها، از آمادگی کامل این کمیسیون‌ها برای رفع موانع و تسهیل اجرای پروژه‌های بزرگ شهری در شیراز خبر داد.

این جلسه با اعلام آمادگی اعضای کمیسیون حمایت از تولید مجلس برای همکاری و حمایت بیشتر از برنامه‌های توسعه شهری شیراز به پایان رسید.