توسعه زیرساخت های برق جنوب کشور با تامین اعتبار و مشارکت مجلس شتاب می‌گیرد 
توسعه زیرساخت های برق جنوب کشور با تامین اعتبار و مشارکت مجلس شتاب می‌گیرد 
یداله حقیقی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس در دیدار با امید نصیبی نماینده شهرستان های رستم و ممسنی در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توسعه زیرساخت های برق در استان فارس و جنوب کشور تاکید کرد و اظهار داشت : توسعه بهنگام زیرساخت های برق و شبکه و رفع ناترازی‌ها اولویت توانیر و برق فارس است ، توسعه زیرساخت های برق جنوب کشور با تامین اعتبار و مشارکت مجلس شتاب می‌گیرد و از سوی برق منطقه ای فارس دنبال می شود.

به گزارش پگاه خبر ، حقیقی در این دیدار با اشاره به اینکه اعتبارات لازم برای توسعه شبکه برق با همراهی و تعامل نمایندگان اختصاص می‌یابد .تاکید کرد: انرژی برق خیلی ارزان و با قیمت خیلی پایین نسبت به تولید به دست مصرف کننده می رسد. یعنی هر کیلووات ساعت برق که حدود چهار هزار تومان هزینه تولید دارد کمتر از حدود ۱۰۰ تومان عرضه می شود رشد تکنولوژی های جدید که همگی بر اساس برق کار می کنند مصرف را بسیار بالا برده با این وجود لازم است توسعه شبکه برق در اولویت قرار گیرد

 

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس خواستار حمایت بیشتر مجلس شورای اسلامی و نمایندگان استان در تامین منابع برای توسعه زیرساخت های برق شد و افزود: برق همچون آب و انرژی های دیگر نیست که بتوان آن را ذخیره کرد و در موقع لزوم از آن استفاده کرد بنابراین هر چه مورد نیاز مصرف است باید تولید بشود و باید هم زمان با هم باشند. تولید و مصرف باید یکی باشند اگر نباشند مشکل پیش می آید و فرکانس به هم می ریزد و به دلیل حساسیت موضوع اگر ناترازی زیاد بشود یعنی زور تولید به مصرف نرسد و اتفاق بدی در شبکه می افتد و در کسری از ثانیه تمام واحدهای نیروگاهی کشور از مدار خارج می شود. برگرداندن نیروگاه‌ها به حالت عادی هفت تا ۱۰ روز زمان می برد یعنی خاموشی مطلق در کشور رخ می دهد. همه تلاش وزارت نیرو این است که دو کفه را تراز نگه دارد چرا که از اتفاق ناگوار جلوگیری می کند و شبکه به سمت فروپاشی نرود.

 

امید نصیبی نماینده شهرستان های رستم و ممسنی در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم توسعه زیرساخت های برق در استان فارس و جنوب کشور تاکید کرد و اظهار داشت : با تعامل و هم افزایی مجلس و دولت در تامین اعتبارات می توان به توسعه زیرساخت های تامین و انتقال برق امید داشت.

انتهای پیام/