
به گزارش خبرنگار پگاه خبر محمد حسن اسدی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به منظور جمعبندی اقدامات مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳ برگزار شد، بیان داشت: سال ۱۴۰۳ سال پر از نشیب و فرازی بود و ارتباط بین شورای اسلامی شهر و شهرداری به مراتب بیشتر از گذشته بوده است.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳حضور مستمردر پروژه ها و تعریف کردن شیفت شب و بازدید های شبانه و با انگیزه که خبرنگاران هم در کنار ما بودند را داشتیم.
مدیریت ارشد شهری شیراز با اشاره به سال ۱۴۰۳ که سالی پراز فراز و فرود بود و اتفاقات ناگواری در سطح کلان افتاد، ابراز داشت: شهادت رئیس جمهور و اتفاقات ناگوار دیگر در سطح بین المللی باعث تاخیر و تعلل در کار ما نشد و با راه اندازی مدیریت بحران با برنامه محوری به ادامه کارها پرداختیم.
اسدی ادامه داد: آمادگی باید داشت در همه حوزه ها در حوزه های مالی اقتصادی و درآمدی بخشهای مدیریت بحران تعریف و خودمون را به برنامه برسونیم و با برنامه محور بودن و هدفگذاری کردن توانستیم به اهداف کلان برسیم.
درحال تکمیل خبر……