رئیس گروه احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقهای فارس، برخی اقدامات ساختاری برای احیا و تعادل بخشی منابع آب را تشریح کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، ۲هزار و ۷۸۹ حلقه چاه غیر مجاز در مناطق مختلف این استان پر و مسلوب المنفعه شده است.
به گزارش پگاه خبر، حمیدرضا حیدری در ادامه بیان داشت: در این مدت با نصب ۵ هزار و ۶۲۹ کنتور به منظور تحویل حجمی آب به بهرهبرداران و اصلاح و تعدیل ۲ هزار و ۸۰۸ فقره پروانه بهرهبرداری، شرایط نسبتا مناسبی برای احیا و تعادل بخشی منابع آب در استان فارس فراهم گردید.
رئیس گروه احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقهای فارس جلوگیری از اضافه برداشت چاههای مجاز در مدت یاد شده را بخشی از فعالیتهای حوزه حفاظت و بهره برداری دانست و گفت: با مدیریت برداشت آب از ۵۴۱ حلقه چاه مجاز در زمینه اصلاح و بهینه سازی مصرف آب پیشرفتهای چشمگیری حاصل شده است.
حیدری، مجموع حجم آب صرفهجویی ناشی از انسداد چاههای غیر مجاز و جلوگیری اضافه برداشت چاههای پروانه دار را بیش از ۵۸ میلیون متر مکعب در سال برآورد کرد و گفت: این ارقام به تفکیک بیش از ۴۵ میلیون متر مکعب آن از پر و مسلوب شدن چاههای غیرمجاز و بیش از ۱۳ میلیون متر مکعب آن از جلوگیری اضافه برداشت چاههای پروانه دار حاصل شده است.
وی، با بیان اینکه ، وجود تعداد زیادی از چاههای غیرمجاز در استان سالانه خسارات جبران ناپذیری بر منابع آبی و سفرههای زیرزمینی استان وارد میکند، از زحمات مدیر عامل شرکت و نیز همراهی دستگاههای قضایی و انتظامی تقدیر کرد.
رئیس گروه احیا تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای فارس یاد آور شد: پروژه انسداد چاههای بدون پروانه یکی از مهمترین پروژههای طرح احیا و تعادل بخشی است در استان فارس میباشد؛ چاههای پر شده در ۱۳۴ محدوه مطالعاتی و تحت مدیریت و پایش کارشناسان شرکت آب منطقهای فارس قرار دارند، انسداد آنها سبب میشود حجم قابل توجهی از منابع آب در آبخوانهای زیرزمینی ذخیره بماند.
انتهای پیام/