فراهم سازی زیرساخت‌ها باحضور خودجوش مردم و نه به اتکای دولت
فراهم سازی زیرساخت‌ها باحضور خودجوش مردم و نه به اتکای دولت

به گزارش پگاه خبر؛آقای مهندس مهدی طاهری/ رییس شورای اسلامی شهر شیراز_۵تیر ۱۴۰۱درشصت و ششمین صحن علنی شورای شهر شیراز عصر امروز درنطق پیش از دستور گفت:فراهم سازی زیرساخت‌ها باحضور خودجوش مردم و نه به اتکای دولت ها است. متاسفانه در روزهای اخیر شاهد رفتارهای هنجارشکنانه در حوزه حجاب و عفاف در سومین حرم اهل […]

به گزارش پگاه خبر؛آقای مهندس مهدی طاهری/ رییس شورای اسلامی شهر شیراز_۵تیر ۱۴۰۱درشصت و ششمین صحن علنی شورای شهر شیراز عصر امروز درنطق پیش از دستور گفت:فراهم سازی زیرساخت‌ها باحضور خودجوش مردم و نه به اتکای دولت ها است.

متاسفانه در روزهای اخیر شاهد رفتارهای هنجارشکنانه در حوزه حجاب و عفاف در سومین حرم اهل بیت علیهم السلام بودیم ، آنهم در سالروز شهادت مالک اشتر زمان دکتر مصطفی چمران در بلوار شهید چمران شیراز .
بی توجهی و کوچک انگاری این دست هجمه های فرهنگی درمورد عفاف و حجاب به عنوان بزرگ ترین و مقدس ترین زبان بین المللی زنان مسلمان، در سومین حرم اهل بیت(علیهم السلام) ایران اسلامی، قطعاً خیانتی بزرگ به زن مسلمان ، حرمت، اقتدار و شخصیت اوست و می تواند آثار نامطلوبی را در بر جامعه اسلامی بگذارد.

من به سهم خود ، عذرخواهی میکنم از محضر نورانی خانواده های معزز شهدا، ازچشم و چراغ جامعه مان، بویژه از مادران معظمه و از همسران مکرمه شهداء، از جانبازان عزیزی که بحق شهدای زنده هستند، از همه آنها که بنیانگذاران امنیت و آرامش این نظام سرافراز بوده و هستند، از صحنه های دردناکی که مشاهده شد . انشاالله همه مسئولین جامعه اسلامی و همه آنها که دستی در نهاد های تربیتی، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه، مجموعه سازمان تبلیغات، ارشاد، فرهنگی شهرداری، فرهنگی دانشگاه ها و هر ارگانی که مسئولیت انجام کارهای تربیتی و فرهنگی بر عهده ایشان است ، خود را در این معرکه مسئول دانسته و توان و برنامه های پیش رو را هوشمندانه تر و با اقتدار به پیش ببرند .
روی دیگرم با امت شهید پرور و مسلمان است که همه ما باید خود را در صحنه حاضر ببینیم نه در خارج از معرکه. اصلا تمامی تلاش دشمن معطوف به آلوده کردن جامعه به گناه و هنجار شکنی نیست که این مهم تلاش همیشگی شیطان بوده و هست، بلکه عمده قوای خود را بر این گذاشته تا امر به معروف و نهی از منکر را قاعده ای حکومتی جلوه داده و مسئولیت را از دوش آحاد جامعه مسلمان ساقط بداند که این یک خطای راهبردی است .
حضرت امام ره و بنیانگذار جمهوری اسلامی در فرازی از فرمایشاتشان فرموده اند که محرم و صفر اسلام را زنده نگاه داشته . اکنون سوال اینجاست که آیا به لحاظ ساختاری آنچه در اجرای این فرمایش حضرت اما تلاش شده توسط ساختارهای کاملا مردمی و هیات مذهبی در طول تاریخ بوده و یا اقدامات و ساختارهای دولتی؟! که مسلما فقط وابسته به حرکتهای مردمی بوده و هست . به اعتقاد حقیر اگر بنا باشد حیات فعالانه و پویایی در اسلام بماند با حضور هیاتی و خودجوش امت اسلامی است و نه با اتکای به دولت ها که البته دولت وظیفه ای دارد در فراهم سازی زیرساختها در این راستا و مردم هم وظیفه ای .
مشاهده این تصاویر بی اختیار فرمایشات نصیحت گونه فرمانده ی یکتای شهید، سپهسالار جبهه های مقاومت، حاج قاسم سلیمانی را به یادم آورد که :
«من و آدم‌های خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این اینجوری هست و آن آنجوری، این بی‌حجاب است، این باحجاب است. این چپ است، این راست است؛ این اصلاح طلب است، او اصولگراست، خوب پس چه کسی را می‌خواهید حفظ کنید؟ همان دختر کم‌حجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شماست، اما جامعه ماست. فقط رابطه حزب‌اللهی با حزب‌اللهی معنا ندارد. رابطه حزب‌اللهی با کسی که دینش ضعیف‌تر است موضوعیت دارد. باید اینکار را بکنیم . جامعه ما خانواده ماست. این‌ها همه مردم ما هستند. این ها بچه های ما هستند. »
این دختران و پسران و آنها که چنین خطایی را کردند به طور عام ، فرزندان ما بوده و هستند و آیا اگر تربیت اسلامی و بروز و نشر رفتار و اخلاق حسنه دینی همه به جای خود صورت می گرفت امروز ما شاهد جامعه ای با چنین منظره هایی بودیم .
وقتی مفهوم هنجارشکنی اجتماعی فقط در عدم حجاب ظاهری گروه اندکی از زنان جامعه معنی شود و ناهنجاری های دیگر که بعضا در ذهن جامعه به هیچ وجه قابل توجیه نیستند ، مورد عتاب و خطاب جدی واقع نشوند نباید انتظار نتایج مطلوبی را داشت.
نوجوانی که فرق هنجار و ناهنجاری اجتماعی را متوجه نیست، ضد انقلاب نیست، بلکه انقلاب اسلامی را به جامعیت درک نکرده است و ما همه مسئولیم.
لازم است در این جا از فرمایش حکیم فرزانه و رهبری انقلاب اسلامی بهره ببرم که :
«ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم می کند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت! .»

اما خاطره ای را به عنوان یک سرباز برایتان تعریف کنم . طاعون داعش نطفه بست و به یکباره گسترده شد و به سرعت از بیش از ۸۰ کشور جهان به او پیوستند . طاعونی که از سر لذت، سر میبرید، جگرها را از تن بیرون میآورد و به دندان می کشید، طاعونی که کودکان و زنان را به بردگی جنسی واداشته و شهر به شهر را به ارعاب تصرف میکرد تا از یک سو خود را به مدیترانه برساند و از یک سو به ایران اسلامی؛ تا به قول خودش به خلافت امت یکپارچه اسلامی برسد. برایش سنی و شیعه هم فرق نمی کرد و همه را غیر از خود تکفیر کرده و به شنیع ترین اشکالی که از زمان بربریت شنیده و دیده نشده، خون میریخت و سرزمین خود را پهناور میساخت .

تصمیم بر این شد این طاعون خبیث و این افعی سیاه را در خارج از مرزهای ایران عزیز سرکوب و نابود کرد که اگر خود را به سرزمین ما میرساند ، جز زمین سوخته و اجساد بی جان چیزی باقی نمی ماند . اولین دغدغه، حضور نیروهای جوان جهادی از جان گذشته بود و نه سلاح و منابع مالی . یکی یکی پیدایشان شد و به صفوف جهاد پیوستند. جوانهایی از همین نسل های دهه ۷۰ و ۸۰ که با عده کثیری از آنها مانوس بودم . به چهره هایشان نگاه میکردی، یکی از یکی روشنتر . تبسمها و خشم هایشان را به یاد دارم . همه آنها تربیت شدگان همین نظام بودند، اما پیست اسکیت نداشتند و دوربین ها و ابزارهای رسانه ای ما هم نتوانست عمق زیبایی های روح و اقدام آنها را به نمایش بگذارد، آنقدر از این نسل جوان مجاهد کم گفته شد که کلمات دشمنان پررنگتر دیده شدند و عجب مظلومیم ما! . آری نسل نوجوان و جوان ما همه ی آنچه در آن تصاویر موهن دیده شد نبودند .

به دشمنان نظام می گویم اگر بر این امید واهی نشسته اید تا نسل نوجوان ما را در همین یک صحنه ویدیویی ارزیابی کنید و از آنرو دستگاه های اندازه گیری شما جامعه ما را قادر به واکنش فرهنگی نمی داند سخت در اشتباهید .

حالا بهتر میفهمم که سلام فرمانده کجا را هدف قرار داده و چه آتشی در اردوی شما به پا کرده و برد این کنشگر فرهنگی زیبا تا کجاست ؟ امروز و فرداست که نسخه « هِلو کاماندر » آنرا از عمق اروپا و امریکا بشنویم ، آنگاه ارزیابی بهتری از این معرکه فرهنگی خواهیم داشت .
توبه عوام از گناه است و توبه خواص از غفلت و امید داریم که خداوند متعال به حق قداست خون مقدس شهدا همه ما بر این راه موفق بدارد .

شورای اسلامی شهر شیراز ضمن قبیح و حرام دانستن و برگزاری چنین محافل و مجالسی و تقاضای پرهیز از برخوردهای سلبی بدون ریشه یابی، بر حمایت های قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر و در عین حال تاکید بر ضرورت ارائه آموزش های دقیق و علمی به افراد مشتاق و گروه‌های فعال در این عرصه تاکید دارد، و امیدواریم تا دستگاه های آموزشی و تربیتی نظام در حوزه فرهنگی تمام تلاش خود را برای بهبودی فضای تربیتی و فرهنگی جامعه بکارگیرند.

ضمن اینکه یادآور میشود در صورت عدم توجه به این مهم و سوء استفاده دشمنان انقلاب از چنین صحنه هایی و سیاسی و خدای ناکرده امنیتی کردن چنین معضلات فرهنگی اجتماعی، نتایج برای هیچیک از آحاد جامعه مطلوب نخواهد بود .

انتهای پیام/ابراهیم عباسی

فراهم سازی