نخستین تجربه برداشت طلای سرخ در خنج
نخستین تجربه برداشت طلای سرخ در خنج

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در منطقه ی چهل گزی به صورت کشت در فضای باز آغاز شده است. علی علی پور با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت به شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد تصریح […]

به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در منطقه ی چهل گزی به صورت کشت در فضای باز آغاز شده است.
علی علی پور با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت به شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد تصریح کرد: برداشت این محصول با ظهور گل های بنفش از نیمه دوم آذرماه آغاز و به مدت ۷الی ۱۰ روز ادامه دارد، عمرگل این گیاه یک روز است که اگر در طی این مدت برداشت نشود کیفیت خود را ازدست داده و هچنین بهترین زمان برداشت قبل از طلوع آفتاب تا قبل ظهر است.
این مقام مسئول اظهار کرد: پیش بینی می شود عملکرد این محصول به ازای یک کیلوگرم گل ۱۰ گرم زعفران خالص (۲کیلوگرم در هکتار) تولید شود.
علی پور با بیان اینکه ۷۵۰۰ پیاز در این مزرعه استفاده شده گفت: زعفران گیاهی چندساله بوده که پیازچه این گیاه از خراسان جنوبی تهیه و در آبان ماه سال گذشته کشت شده است.
او ابراز کرد: گیاه زعفران به عنوان یکی از مهم ترین گیاهان دارویی و ادویه ای بوده که دارای مزیت اقتصادی بالایی می باشد.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی