ظفر افشون گفت: رفع موانع تولید و اشتغال پایدار ضامنِ توسعه هر شهرستان است، ضروریست همه دستگاهها مشکلات و موانع قانونی موجود را بررسی و مرتفع کنند. سیصد و چهل وهشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدو کمیته اجرایی ارتقا توان تولید اقتصاد مقاومتی استان، به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی و با هدف ایجاد جهش تولید، […]
ظفر افشون گفت: رفع موانع تولید و اشتغال پایدار ضامنِ توسعه هر شهرستان است، ضروریست همه دستگاهها مشکلات و موانع قانونی موجود را بررسی و مرتفع کنند.
سیصد و چهل وهشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدو کمیته اجرایی ارتقا توان تولید اقتصاد مقاومتی استان، به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی و با هدف ایجاد جهش تولید، استان فارس در شهرستان لارستان برگزار شد.
در این جلسه مشکلات بیش از ۱۰ واحد تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی در حوزههای بدهیها معوقات بانکی، درخواست تسهیلات، و مشکلاتی چون کمبود آب، واگذاری زمین، منابع طبیعی، مشکلات زیست محیطی بررسی تصمیمات و راهکارهای اجرایی مصوب شد؛ و مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی و سه ناحیه صنعتی منطقه رسیدگی شد.
همچنین از تعدادی واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان لارستان بازدید به عمل آمد، و ضمن آشنایی با توانمندیها و ظرفیتهای واحدهای تولیدی در این شهرستان، به بررسی مشکلات واحدها و اتخاذ تصمیمات اجرایی عملیاتی پرداختند.
ظفر افشون رئیس جلسه با اشاره به اهمیت اشتغال و جهش تولید در سطح شهرستان و استان، تصریح کرد: یکی از مأموریت های کلیدی مسئولین در دستگاههای اجرایی رفع موانع تولید، زمینه سازی و فراهم کردن شرایط برای سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و جهش تولید است.
افشون با بیان اینکه حمایت از تولید وظیفه تمامی دستگاهها است، افزود: رفع موانع تولید و اشتغال پایدار ضامنِ توسعه هر شهرستان است و با توجه به اولویتگذاری دولت در خصوصِ جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار، ضروریست تا همه دستگاهها با تعامل و همکاری، مشکلات و موانع قانونی موجود را بررسی و مرتفع کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه تمامی مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید بدون تغییر و در کمترین زمان اجرایی شود، افزود: پیگیری و اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ضرورت دارد.
حمید رضا ایزدی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت فارس و دبیر جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، گفت: یکی از اهداف کارگروه حفظ واحدهای موجود، ایجاد رونق اقتصادی و جهش تولید، احیاء و راهاندازی واحدهای تولیدی راکد و رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه آنها است و همه باید در راستای تحقق آن تلاش کنیم.
ایزدی با اشاره به اینکه کلید توسعه یافتگی و شکوفایی اقتصاد نیز جهش تولید و بالا بردن توان تولیدی است، اظهار داشت: با نگاه صادراتمحور بر تولیداتباکیفیت موجب می شود زمینه برای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان فراهم گردد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس بیان کرد: همافزایی، همراهی و همدلی بخش خصوصی و دولت موجب حل مشکلات و ارتقاء صنعت و اقتصاد استان میشود.
او افزود: در راستای حمایت از واحدهای تولیدی استان فارس با هماهنگی دستگاههای اجرایی مربوطه رفع مشکلات طرحهای تولیدی استان در سال جهش تولید پیگیری میشود.
ایزدی در خصوص معادن شهرستان لارستان، گفت: در شهرستان لارستان در حال حاضر ۴۹ معدن فعال با ذخیره قطعی ۱۸۴ میلیون تن و سرمایه گذاری ۳۵۹ میلیارد ریال و استخراج سالیانه معادن به میزان ۲.۶ میلیون تن، با اشتغال ۳۴۱ نفر فعال است. همچنین تعداد ۱۱ فقره پروانه اکتشاف و نیز تعداد ۱۱ فقره گواهینامه کشف با ذخیره قطعی ۱۳.۶ میلیون تن) ومیزان سرمایه گذاری ۱۹ (میلیارد ریال) در لارستان وجود دارد.
او ادامه داد: در شهرستان لارستان ۱۷۱ پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۱۴۳۳ میلیارد ریال و اشتغال ۲۰۶۷ نفر صادر شده است که در حال فعالیت است.
در شهرستان لارستان در مجموع ۸۵ واحد که دارای جواز تاسیس صنعتی هستند با سرمایه گذاری پیش بینی شده ۴۱۸۲ میلیارد ریال و اشتغال پیش بینی شده ۱۴۵۱ نفر صادر شده است.
لینک کوتاه : https://pegahekhabar.ir/?p=12364