در صورت مشاهده افراد دارای علایم بالینی از جمله تب و سرفه که به محل کار می آیند، ضمن استفاده از ماسک توسط بیمار یا استفاده از دو دستمال کاغذی برای پوشاندن دهان و بینی و راهنمایی بیمار به یک اتاق مجزا، تمهیدات لازم جهت انتقال بیمار به منزل را فراهم نمایند. با توجه به […]
- در صورت مشاهده افراد دارای علایم بالینی از جمله تب و سرفه که به محل کار می آیند، ضمن استفاده از ماسک توسط بیمار یا استفاده از دو دستمال کاغذی برای پوشاندن دهان و بینی و راهنمایی بیمار به یک اتاق مجزا، تمهیدات لازم جهت انتقال بیمار به منزل را فراهم نمایند.
- با توجه به اینکه فرد آلوده به ویروس می تواند در مسیر حرکت خود در سازمان کلیه سطوح را آلوده کرده باشد، پیشنهاد می شود در مسیر حرکت احتمالی فرد بیمار کلیه سطوح بطور صحیح ضد عفونی گردد.
- آموزش به فرد بیمار می تواند در کاهش انتقال ویروس به سایر افراد موثر باشد. بیمار در حین انتقال به منزل باید آموزش های لازم را فرا گیرد.
- رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از انتشار ویروس در محیط کار ضروری می باشد.
- کارکنان می توانند ۲۴ ساعت بعد از قطع تب با نظر پزشک خانواده به محل کار خود برگردند.
اصول پایه در کنترل عفونت و پیشگیری بیماریهای واگیر
از مهم ترین اصول در پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر بهداشت دست می باشد . دست ها عامل انتقال بیش از ۸۰ درصد عفونت های تنفسی و گوارشی در طول زندگی می باشند. رعایت بهداشت دست یکی از مهمترین فاکتورهای کاهش ابتلا به بیماری واگیر می باشد.
توصیه های بهداشتی:
- هر فرد در زمانی که علایم تب و سرفه دارد باید با استفاده از یک ماسک ساده از انتشار ترشحات در محیط جلوگیری کند.
- ماسک را پس از خیس شدن و غیر قابل استفاده بودن در کیسه پلاستیکی گذاشته و بطور صحیح دفع نمایید.
- هرگز فرد بیمار و سالم نباید ترشحات حلقی خود را در کوچه و خیابان بیندازد.
- از دست زدن به بینی، چشم ها و دهان در شرایطی که دست شما شسته نشده است، خودداری کنید.
- تغذیه مناسب و مصرف کافی آب در شبانه روز و خواب خوب و کافی می تواند سیستم ایمنی را در مقابل عفونت ها آماده نگه دارد.
- در زمان ابتلا به بیماری ویروسی گوارشی و تنفسی به پزشک خانواده مراجعه گردد و سعی شود بر اساس توصیه پزشک جهت جلوگیری از انتشار بیماری از حضوردر محل کار چشم پوشی شود.