رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد خواستار فعالتر شدن مرکز رشد و شتابدهنده در حوزه بهداشتی و درمانی این استان شد و گفت: استفاده متقابل از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و پارک علم و فناوری زمینه تحقق کارهای بزرگ در حوزه بهداشت و درمان استان میشود. سید مجتبی حسینی پور در چهارمین جلسه […]
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد خواستار فعالتر شدن مرکز رشد و شتابدهنده در حوزه بهداشتی و درمانی این استان شد و گفت: استفاده متقابل از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و پارک علم و فناوری زمینه تحقق کارهای بزرگ در حوزه بهداشت و درمان استان میشود.
سید مجتبی حسینی پور در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری با اشاره به ابتکار یکی از شرکتهای دانش بنیان در استان در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات ضد عفونی کننده محیط با توجه به شیوع بیماری کروناویروس افزود : همچنین استقرار نسل جدید پارک علم و فناوری و افزایش تنوع در مجموعه اکوسیستم نوآوری ،گامی مهم در جلوگیری از مهاجرت نخبگان استان است.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، وی با اشاره به فعالیت ۳۰۰ شرکت فناور در استان خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره توسعه فناوری و حمایت از شتاب دهندهها ، هم افزایی مراکز رشد موجود در استان و نیز شناسایی موضوعات نوظهور درحوره فناوری نظیر فناوری های نرم از اولویتهای حوزه فناوری و نوآوری استان است.
دبیر کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری با اشاره به گزارش اقدامات صورت گرفته درخصوص راه اندازی کارخانه نوآوری گفت :خوشبختانه کار اجرایی این کارخانه با دستور رییس جمهوری عملیاتی شده است.
حسینی پور همچنین توجه مضاعف به محتوای کارخانه نوآوری و تقسیم وظایف بین هریک از بخشها وطراحی نرم افزاری کارخانه در راستای اهداف و ماموریتهای فناورانه استان را مهم خواند و ادامه داد: خوشبختانه با امضای موافقت نامه تخصیصی بودجه راه اندازی کارخانه نواوری با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور انتظار داریم کار اجرایی آن تسریع شود.
استان یزد با ۸۰ شرکت دانش بنیان دارای مجوز رسمی در این حوزه به نسبت سرانه جمعیت در کشور رتبه سوم را از این لحاظ دارد.