در نشست هم اندیشی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تفاهم نامه ای با هدف توسعه تعامل مشترک در زمینه های علمی و فناوری به امضا رسید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس مرکز تعاملات بین المللی علم […]
در نشست هم اندیشی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تفاهم نامه ای با هدف توسعه تعامل مشترک در زمینه های علمی و فناوری به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست ضمن معرفی فعالیت های این مرکز، بر توجه بیشتر به شرکت های دانش بنیان تاکید کرد.
مهندس «مهدی قلعه نوی» از آمادگی این مرکز برای حمایت از فعالیت های دانش بنیان خبر داد و افزود: فعالیت های این مرکز، بر حوزه های مختلف از جمله سه حوزه بررسی و اجرای پلتفرم، توسعه کسب و کارهای بین المللی و همکاری های بین المللی تمرکز دارد.
او با بیان اینکه سالانه پروژه های مشترکی با سایر کشورها اجرا می شود، اضافه کرد: این هدف با تبادل دانشمندان جوان و انجام کارهای پژوهشی دنبال می شود، همچنین مکانیزم همکاری های بین دانشگاهی از ظرفیت هایی است که می توانیم از آن استفاده کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با تقدیر از حمایت های مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد نخبگان استان فارس گفت: در هر زمینه ای از علم که صحبت می شود، نام شیراز همواره مطرح است.
دکتر «مهرزاد لطفی» افزود: هدف و اعتقاد ما رسیدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم است و در این زمینه توانمندی ها و ابزارهای لازم فراهم است.
او بر اهمیت کمک به تولید ثروت به عنوان یکی از نیازهای کشور تاکید کرد.
معاون مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این نشست با اشاره اجرای پلتفرم فناوری و پژوهشی با هدف مشارکت اساتید خارج از کشور گفت: در این زمینه تلاش می کنیم پل ارتباطی بین اساتید داخل و خارج کشور باشیم.
مهندس «حسینی» افزود: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نظر کیفی فعالیت های خوبی انجام شده است و ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بسیار بالاست.
او در ادامه بر لزوم ارتباط بیشتر دانشگاه با مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد.
معاون مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: پلتفرم ارایه شده در این مرکز در قالب حمایت های مختلف برای کسانی که از خارج از کشور تمایل دارند در داخل کشور فعالیت کنند اجرا می شود و دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از پایگاه هایی است که در این زمینه مشارکت دارد و در این راستا زیرساخت های لازم برای علاقمندان فراهم شده است.
دکتر «حبیب شریف» رییس بنیاد نخبگان استان فارس نیز بر تلاش برای رسیدن به دانشگاه های نسل سوم و تعامل بین بخشی در حوزه های مختلف از جمله علم و فناوری تاکید کرد