تمرکز بر فرد و حواشی، افکار عمومی را از خدمات منحرف می‌کند/ خانه مردم متانت و الگوسازی می‌طلبد
تمرکز بر فرد و حواشی، افکار عمومی را از خدمات منحرف می‌کند/ خانه مردم متانت و الگوسازی می‌طلبد
عضو شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به عملکرد این دوره شهرداری و شورا، گفت: آمارها، اسناد و تغییرات عینی در شهر گواهی می‌دهد که خدمات شهرداری و عملکرد اکثریت اعضای شورای خدمتگزار در این دوره، بی‌نظیر و تحسین‌شده توسط مراجع ملی است و این یک واقعیت غیرقابل انکار است.

به گزارش خبرنگار پگاه خبر، سیده مریم حسینی در دویست و شانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود بیان داشت:  وقتی خدمتی چنین درخشان می‌درخشد، برای برخی که دستاوردی در چنته ندارند، تنها یک راه می‌ماند و آن ساخت سایه، است که این افراد به صورت سیستماتیک، چرخشی و کاملاً هماهنگ، هر هفته میکروفون این صحن را نه برای طرح مسائل شهر و دغدغه شهروندان، که برای اجرای یک ماموریت تخریبی مصادره می‌کنند و آن را به سنگر حمله شخصی تبدیل کرده‌اند.

وی تاکتیک مخالفان را اینگونه برشمرد: تمرکز بر فرد، تحریف سخنان، نسبت‌های ناروا و ایجاد درگیری لفظی، منحرف کردن افکار عمومی از افتتاح پروژه‌ها و خدمات ملموس به سوی حواشی بی‌ثمر، ارائه تصویری متشنج و بی‌کفایت از شورا تا اعتماد مردم به کل این نهاد خدشه‌دار شود و ارعاب و تخریب هر عضوی که پیگیر و در خط مقدم خدمت است.

حسینی تصریح کرد: هدف؛ شخص من یا دیگر همکارانم نیست؛ هدف، الگوی خدمتگزاری بی‌حاشیه‌ای است که من هم نماینده‌ای از آن هستم و متأسفانه از حق نقد سوءاستفاده می‌کنند، اما نمی‌دانند که مرتکب جرم تخریب می‌شوند.
وی با بیان اینکه این اعمال تصادفی نیست ابراز داشت:  یک هماهنگی کاملاً مشهود است که هر هفته به شکلی تکرار می‌شود و تا پایان دوره شاهد آن خواهیم بود.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه پرسید: هدف چیست؟ آیا پیشبرد کار مردم است؟ یا منحرف کردن افکار عمومی از دستاوردهای بزرگ و ایجاد تصویری مخدوش از نهادی که با جان و دل برای شهر تلاش می‌کند؟

حسینی سخنان خود را ذیل جهاد تبیین، قرار داد و اظهار داشت: امروز در راستای همان جهاد تبیینی است که مدت‌هاست در نشست‌های متفاوت برای خدمت به مردم و با راهبردهایی که رهبری معظم برایمان تنظیم کرده‌اند، پرداخته ام و به خوبی مشخص شده است و لازم است عنایتی به سخنان ولی امر مسلمین داشته باشیم و از زبان خود ایشان، سخنانشان را بشنویم.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: اگر سخن ایشان را از زبان دیگران بشنویم، در لحظات حساس، صدای فرمانده را تشخیص نخواهیم داد و قطعاً در این سردرگمی محکوم به شکست و انحراف خواهیم شد. وی ادامه داد: مراقب باشیم اگر سخن معظم‌له را از زبان هنجارشکنان و نعره‌کشان بشنویم که به دنبال جلب توجه یا بالا بردن فالوور هستند، به خطا رفته‌ایم، چرا که این روش با الگوی رفتاری مقام عظمای ولایت همخوانی ندارد.

حسینی بر لزوم مهارت جهاد تبیین و سواد رسانه‌ای تأکید کرد و عنوان داشت: این مهارت کمک می‌کند تا دستاوردها و حقایق را به زبانی گویا و اثرگذار روشن کنیم و سواد رسانه باعث می‌شود فریب نخوریم، شایعه را از خبر تشخیص دهیم و فریاد را از استدلال جدا کنیم.

وی با بیان اینکه نه فرصت اندک خدمت، نه اخلاق حرفه‌ای، نه باورهای دینی و نه حرمت مردم اجازه می‌دهد به تک تک کلام‌های ناصواب پاسخ دهد، گفت: هرچند این رفتارها را صریحاً محکوم می‌کنم، وظیفه ما تبیین حقایق است، نه ورود به جنگ روانی و انحراف سیاسی؛ چرا که آن را مخالف اخلاق حرفه‌ای و ناقض فضای سالم شورا و خیانت به اعتماد مردم می‌دانم.

عضو شورای شهر شیراز خطاب به منتقدان گفت: دوره بازی‌های کودکانه به پایان رسیده، صحن شورا پشت صحنه تئاتر برای اجرای نمایش نامقدس نیست. اگر راست می‌گویید در میدان عمل حاضر شوید، طرح ارائه دهید، در کمیته‌ها کار کنید، نظارتتان را بر شهرداری بیشتر کنید و برای نواقص، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کنید و در این صورت دیگر نیازی به سر و صدا و طرح سوالات شبهه‌افکن نیست.

حسینی از جایگاه شورا دفاع کرد و ابراز داشت: این مکان مقدس، جایگاه توانمندانی است که هدف از نظارت را می‌دانند، با دغدغه گره‌گشایی می‌کنند و جایگاه مباحثه و به توافق رسیدن در مصوباتی است که مسیر پیشرفت شهر و سعادت شهروندان را هموار می‌کند.
وی یادآور شد: این مکان خانه مردم است و متانت و آداب مخصوص به خود را می‌طلبد؛ رفتاری که بتواند الگوی جامعه ایرانی اسلامی باشد.

او در پایان با دعوت از همه اعضا به رقابت در خدمت، نگاه واقع‌بینانه و همبستگی، خاطر نشان کرد: در صورت عدم تغییر رویه، هر تحریف یا نسبت ناروا و هر اقدام هماهنگ تخریبی، به طور دقیق مستند و از طریق رسانه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

حسینی بیان داشت: به عنوان عضو منتخب مردم، اجازه نمی‌دهم هیچ‌کس با ترفندهای بی‌اساس، انگیزه خدمتگزاری من را زیر سوال ببرد یا حواس این شورا را از ماموریت اصلی خود منحرف کند.
وی اظهار داشت: من و بسیاری از همکارانم برای خدمت آمده‌ایم، نه برای درگیری نمایشی. انتقاد سازنده را مشتاقانه می‌پذیرم، اما در برابر تخریب سیستماتیک و ایجاد فضای مسموم قاطعانه می‌ایستیم.

وی در پایان از منتقدان پرسید: این افراد به مردم جواب بدهند، سهم آنان در اجرای مصوبات و به ثمر رسیدن پروژه‌های شهرداری، دقیقاً چقدر است؟
انتهای پیام/