پرستاران حامی ایتام و محسنین در استان فارس تجلیل شدند
پرستاران حامی ایتام و محسنین در استان فارس تجلیل شدند
به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری(س) و گرامیداشت روز پرستار، از جمعی از پرستاران حامی طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس تجلیل به عمل آمد.

به گزارش پگاه خبر از شیراز،  در این مراسم که با حضور محمدمهدی کیهان‌پور قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس، یوسف علوی معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد فارس، دکتر ساغر فولادی‌وندا معاون مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افسانه اقبال رئیس اداره اکرام ایتام و محسنین استان و جمعی از معاونان و مسئولان ستادی برگزار شد، از پرستاران نیک‌اندیش فعال در طرح اکرام با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل قدردانی شد.

در حاشیه این مراسم، محمدمهدی کیهان‌پور ضمن تبریک روز پرستار و قدردانی از جامعه خدوم پرستاری، اظهار داشت: «پرستاران افزون بر نقش حیاتی خود در سلامت جامعه، در قالب مسئولیت اجتماعی و نوع‌دوستی، بخشی از هزینه‌های زندگی ایتام و محسنین را نیز عهده‌دار شده‌اند و با این اقدام خداپسندانه، زمینه ساخت آینده‌ای روشن برای فرزندان نیازمند را فراهم می‌کنند.»

وی با اشاره به آمار مشارکت جامعه پرستاری افزود: «در حال حاضر هزار و ۴۶۴ پرستار نیکوکار سرپرستی ۹ هزار و ۲۵۲ فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد فارس را بر عهده دارند، که این رقم جلوه‌ای ارزشمند از حس نوع‌دوستی و انسان‌مداری قشر سفیدپوشان سلامت است.»

قائم‌مقام کمیته امداد فارس از عموم مردم نیکوکار استان دعوت کرد تا با حضور در دفاتر کمیته امداد سراسر استان یا از طریق شماره تلفن ۰۷۱۳۲۳۰۰۸۰۰ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳ (ارسال عدد ۰۷۱) و همچنین مراجعه به پایگاه اینترنتی ekram.emdad.ir در طرح اکرام ایتام و محسنین مشارکت داشته باشند.

در ادامه، یوسف علوی معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد فارس با اشاره به نقش پررنگ جامعه پرستاری در حمایت از ایتام گفت: «کمک‌های مادی و معنوی پرستاران موجب بهبود شرایط معیشتی و درمانی خانوارهای تحت حمایت شده است. خدمت عاشقانه و بی‌منت این قشر شریف، تجلی ایمان، محبت و روح انسان‌دوستانه جامعه پرستاری است.»

وی افزود: «پرستاران نیک‌اندیش، حامیان سفیدپوش طرح اکرام ایتام و محسنین هستند که با حمایت‌های خود معانی زیبایی از مهربانی، همدلی و نوع‌دوستی را در جامعه متبلور ساخته‌اند.»

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل از پرستاران حامی طرح اکرام ایتام، به نمایندگی از جامعه شریف پرستاری استان فارس، تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/