تحول گسترده در ساماندهی مشاغل شهری شیراز؛ بهره‌برداری سایت انتقال ضایعات‌فروشان در نیمه نخست سال آینده و آغاز قرارداد پروژه ۳۰۰ هکتاری مشاغل مزاحم  
تحول گسترده در ساماندهی مشاغل شهری شیراز؛ بهره‌برداری سایت انتقال ضایعات‌فروشان در نیمه نخست سال آینده و آغاز قرارداد پروژه ۳۰۰ هکتاری مشاغل مزاحم  
رئیس ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز گفت: با پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه ۲۸ هکتاری انتقال ضایعات‌فروشان و ورود سایت ۳۰۰ هکتاری مشاغل مزاحم و آلاینده به مرحله قرارداد، طرح‌های بزرگ ساماندهی مشاغل و خدمات شهری با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان وارد مرحله اجرایی شده است تا زمینه تحول در چهره خدماتی شیراز فراهم شود.

به گزارش پگاه خبر از شیراز، پژمان شفیعی، رئیس ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز، با اشاره به اینکه سایت ۳۰۰ هکتاری مشاغل مزاحم و آلاینده وارد فاز قرارداد شده و سایت ۲۸ هکتاری ساماندهی و انتقال ضایعات‌فروشان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار داشت: سایت ویژه انتقال ضایعات‌فروشان در نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه مجموع سرمایه‌گذاری‌های این سازمان تا پایان امسال یا نیمه اول سال آینده به ۳۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد، افزود: پروژه‌های شاخص شامل سایت ۲۸ هکتاری، توسعه میدان میوه و تره‌بار و سایت ۳۰۰ هکتاری مشاغل مزاحم و آلاینده است.

شفیعی تصریح کرد: سایت ۲۸ هکتاری که در ایام دهه فجر کلنگ‌زنی شد، با بسته ۲۱۰۰ میلیارد تومانی در حال پیشرفت است و قریب به ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز یادآور شد: توسعه میدان میوه و تره‌بار با سرمایه‌گذاری ۵ تا ۶ هزار میلیارد تومانی شامل افزودن ۱۰۲ غرفه و خدمات مکمل مانند کلانتری، درمانگاه، مسجد، رستوران و استراحتگاه انجام خواهد شد.

وی عنوان کرد: سایت ۳۰۰ هکتاری مشاغل مزاحم و آلاینده فاز اول خود را با سرمایه‌گذاری ۱۶ هزار میلیارد تومان در حال انعقاد قرارداد دارد.

شفیعی درباره برنامه‌های این سازمان توضیح داد: از ابتدای فعالیت سازمان، شعار برنامه‌محوری و تحول‌گرایی در دستور کار قرار گرفت تا از تمامی ظرفیت‌ها بهره‌برداری شود و ساختار و اساسنامه سازمان پس از حدود ۱۰ سال بازنگری شد. هدف، ایجاد ساختار نوین با نگاه بازرگانی، سرمایه‌گذاری، هوشمندسازی و بهره‌گیری از فناوری‌های روز است تا پاسخگوی مطالبات مردم باشد. بودجه سازمان در سه سال گذشته تقریباً پنج برابر شده و بالاترین درصد جذب بودجه عمرانی و درآمدی در این مدت محقق شده است.

وی به مطالعات مهم سازمان اشاره کرد: ساماندهی دست‌فروشان، مشاغل مزاحم و آلاینده و مراکز عرضه خدمات شامل میادین، بازارچه‌ها و کیوسک‌ها از اولویت‌ها بوده است. هدف، حرکت از سلیقه‌محوری به برنامه‌محوری و نیازسنجی دقیق برای احداث یا توسعه بازارچه‌ها و میادین است تا برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت ۱۰ ساله طراحی شود.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز درباره بازارچه‌ها و پروژه‌های منطقه‌ای گفت: بازارچه بزرگ منطقه ۷ با بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به پیمانکار واگذار شده و بازطراحی بازارچه‌های مناطق ۷، ۹ و ۱ در مسیر انتخاب پیمانکار است تا خدمات شهری با طراحی مدرن و در شأن شیراز ارائه شود.

وی همچنین در مورد دروازه کازرون بیان کرد: انتقال کسبه به بازار پروتئین با همکاری اتاق اصناف، کسبه و دستگاه‌های مختلف به نتیجه رسیده و بیش از ۹۹ درصد فعالان دروازه یا مستأجر یا مالک هستند. اقدامات لازم برای رفع مشکلات اعتباری و مالی و تهاتر یا فروش ملک در حال انجام است و هیچ درخواست مشروعی نادیده گرفته نمی‌شود.

شفیعی تأکید کرد: این سازمان با بهره‌گیری از آیین‌نامه انضباطی بهره‌برداران و جداول دقیق برخورد با تخلفات، مدیریت جامع و هدفمندی برای ساماندهی مشاغل مزاحم و خدمات شهری ایجاد کرده است. تمامی برنامه‌ها مطابق مصوبات شورای شهر و سیاست‌گذاری شهرداری در حال اجراست و همکاری با جهاد کشاورزی، امور اراضی، استانداری و فرمانداری برای تسهیل مجوزها ادامه دارد.

انتهای پیام/