تقاطع شهیدان سرانجام افتتاح شد / شهردار شیراز از افتتاح پروژه‌های عمرانی مهم خبر داد 
تقاطع شهیدان سرانجام افتتاح شد / شهردار شیراز از افتتاح پروژه‌های عمرانی مهم خبر داد 
در آیین بهره‌برداری از تقاطع غیرهمسطح شهیدان جعفر و حسن سرانجام (قائم (عج) – رحمت – احمدی جنوبی)، شهردار شیراز از اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی در شهر خبر داد و تأکید کرد که حتی در ایام جنگ ۱۲ روزه نیز فعالیت‌های شهرداری متوقف نشد.

به گزارش خبرنگار پگاه خبر از شیراز، محمدحسن اسدی در آیین چهل‌وهشتمین جهش عمرانی شهرداری کلان‌شهر شیراز با حضور مسئولان ارشد استان فارس، خانواده شهدا و شهروندان، از خانواده شهیدان سرانجام برای حضورشان قدردانی کرد و گفت: این پروژه به‌طور کامل توسط سازمان عمران و بازآفرینی شهری و با تلاش بی‌وقفه مهندسان و کارگران اجرا شده است.

اسدی با اشاره به افتتاح چند پروژه دیگر دراین روز، از زیرگذر و دوربرگردان در جنوبی‌ترین نقطه منطقه هفت نام برد و گفت: این پروژه‌ها با ایجاد حلقه‌های ترافیکی جدید، دسترسی جنوب شهر به مرکز شیراز را متحول کرده‌اند.

شهردار شیراز با اشاره به کندی برخی طرح‌ها به دلیل ملاحظات نظارتی، از آیت‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس، درخواست کرد تا برای پیگیری تکمیل تقاطع نیمه‌تمام در کمربندی شیراز (که قبلاً توسط وزارت راه کلنگ‌زنی شده اما متوقف مانده) حمایت کند.

وی تأکید کرد: تکمیل این پروژه، دسترسی سریع و ایمن به حرم احمد بن موسی (ع) را در کمتر از ۱۰ دقیقه ممکن می‌سازد.

اسدی همچنین به اجرای طرح‌های هویتی و فرهنگی مانند المان سازی مسیر حرم و پیشرفت فاز نخست مترو خط یک (از چهارراه زند تا حرم احمد بن موسی (ع)) اشاره کرد و گفت: شهرداری با تمام توان در حال پیشبرد مترو از سه جبهه است و برنامه دارد این مسیر را تا سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برساند.

وی از حضور مسئولان، شورای شهر، مهندسان و مردم قدردانی و این همراهی را عاملی مهم در توسعه شیراز بیان کرد.

شهردار شیراز در پایان با بیان عزم مدیریت شهری برای تداوم پروژه‌های عمرانی، اعلام کرد: طبق برنامه‌ریزی، تا پایان سال جاری هر دو هفته یک پروژه در شهر افتتاح خواهد شد.

 

 

افتتاح تقاطع غیرهمسطح شهیدان سرانجام در شیراز  نماد پویایی شهر در شرایط بحران

نایب رئیس شورای شهر شیراز، در مراسم افتتاح تقاطع غیرهمسطح شهیدان سرانجام، با اشاره به ضرورت مقاومت و خدمت‌رسانی در شرایط دشوار، گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی نشان‌دهنده عزم شهرداری و شورا برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان است.

محمدتقی تذروی،  در این مراسم با تأکید بر اهمیت توسعه شهری، اظهار داشت: افتتاح این پروژه‌ها گواهی بر پویایی شیراز و تلاش مسئولان برای ارتقای زیرساخت‌های شهری است.

وی با اشاره به چالش‌های اخیر کشور، خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمنان به دنبال ایجاد ناامنی هستند، ما با اجرای پروژه‌های عمرانی ثابت کرده‌ایم که ایران ایستاده است و به پیشرفت خود ادامه می‌دهد.

تذروی همچنین به تأثیر پروژه‌های جدید بر کاهش ترافیک و تسهیل تردد شهروندان اشاره کرد و گفت: کمربندی شازده قاسم و تقاطع‌های غیرهمسطح، زمان سفر در مسیرهای اصلی را به‌ویژه برای زائران حرم شاهچراغ(ع) به‌طور چشمگیری کاهش داده است.

نایب رئیس شورای شهر شیراز از همکاری شهروندان و تلاش‌های مجموعه شهرداری قدردانی کرد و افزود: برنامه‌ریزی دقیق و اجرای به‌موقع پروژه‌ها، مسیر شیراز را به سوی شهری مدرن و کارآمد هموار می‌کند.

وی در پایان از مردم شیراز خواست تا همچنان با ارائه پیشنهادها و انتقادهای سازنده، همراه مدیریت شهری باشند.

انتهای پیام/