به گزارش پگاه خبر، شهرام منتصری ادامه داد: هر تصمیمی در منابع طبیعی بدون حضور و همراهی مردم محکوم به شکست است، فلذا از همین جهت هم مقام معظم رهبری طرح کاشت یک میلیارد درخت را “طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت” عنوان نمودند.
بهمن ایزدی مدیر کانون سبز فارس گفت: ارتباط تنگاتنگ بین مردم طبیعت دوست و بدنه دولتی میتواند چاره تمام مشکلات مخصوصا در مباحث طبیعت و محیط زیستی باشد.وی گفت با توجه به مشکلات اعتباری مجموعه دولت در بخش منابع طبیعی، بهترین راه مشارکت مردم است.وی ادامه داد طبیعت دوستان و حامیان طبیعت تمام قد در کنار مجموعه منابع طبیعی ایستاده اند تا از این گنجینه ی با ارزش دفاع کنند و فقط یک خواسته دارند که در این راه با هیچ متخلفی مخصوصا آتش افروزان با اشد مجازات برخورد گردد.
در این مراسم تشکلهای مختلف حوزه منابع طبیعی و محیط زیست دغدغه های خود را با مدیرکل جدید منابع طبیعی و آبخیزداری فارس مطرح نمودند ،شهرام منتصری نیز قول مساعد داد که با کمک مردم باتمام توان در حفاظت از طبیعت و احیا عرصه های منابع طبیعی استان اقدام نماید.
انتهای پیام/


