رئیس منطقه سه سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان فارس با حضور در یکی از پروژه‌های خیرساز مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس، از روند ساخت این واحدها بازدید کرد.

به گزارش پگاه خبر ، در این بازدید که با همراهی مدیرکل کمیته امداد استان فارس و نماینده خیرین مسکن‌ساز انجام شد، گزارشی از وضعیت اجرای پروژه، میزان مشارکت کمیته امداد، مددجویان و خیرین، همچنین موانع و مشکلات موجود در مسیر تأمین مسکن مددجویان ارائه شد.

کاظم اکرمی رئیس منطقه سه سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان فارس با تأکید بر اهمیت تأمین مسکن برای اقشار محروم، نقش مسکن را در توانمندسازی خانواده‌های مددجو بسیار کلیدی دانست و از ورود خیرین به این عرصه به‌عنوان اقدامی ارزشمند و مؤثر یاد کرد.

وی همچنین با تأکید بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی با خیرین و حمایت از پروژه‌های خیرساز، آمادگی بازرسی کل استان را برای پیگیری‌های لازم به‌منظور تسهیل و تسریع فرآیند ساخت‌وساز و همکاری شهرداری‌ها، دستگاه‌های خدمات‌رسان و دیگر نهادهای مرتبط اعلام کرد.

انتهای پیام/