به گزارش پگاه خبر، گودرزی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ضمن تبریک سال جدید ، به دستور کار جلسه اشاره نموده و گفت: « جلسه امروز ، جلسه همفکری ، وحدت و مشورتی است . همه ما ماموریت واحد داریم و جهت اجرای هرچه بهتر این ماموریت با همکاری و همفکری، منجر هم افزایی خواهد شد. در کشور ما بیش از ۹۰ درصد منابع تامین مالی واحد های اقتصادی از طریق بانکها است. لذا می طلبد با همکاری و همفکری مدیران بانکها و مدیران اقتصادی استان، سایر منابع تامین مالی بنگاه های اقتصادی را در استان گسترش داد.»
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ادامه داد: :« مدیران محترم اقتصادی استان و بانکها می بایست دقت نظر داشته باشند که طرح های سرمایه گذاری حتما ۱- توجیه اقتصادی داشته باشند ۲- تضامین لازم را داشته باشند تا طرح سرمایه گذاری به نتیجه برسد و استان دچار معضل تعدد طرح های نیمه تمام و انجماد سرمایه نگردد. همچنین لازم است مدیران محترم بانکهای استان مراقبت نمایند که تسهیلات و منابع حتما در روند تولید و سرمایه گذاری وارد شده و در بخش حقیقی اقتصادی هزینه گردد و وارد چرخه دلالی نشود.» گودرزی نکاتی در خصوص مسایل بانکی استان و حوزه اقتصادی استان بیان نموده و تصریح کرد: « نکته اول: وصول مطالبات توسط بانکها به صورت جدی پیگیری گردد تاوصول مطالبات نباشد ، پرداخت تسهیلات هم با مشکل مواجه خواهد شد لذا مدیران محترم بانکها باید برای این امر مهم برنامه ریزی نمایند . وی همچنین گفت: مطالبات باید سطح بندی شده و اولویت با اخذ مطالبات کلان و همچنین مطالباتی باشد که انحراف دارند اما بانکها به گونه ای عمل نمایند که واحد های اقتصادی فعال دچار مشکل نشده و روند تولید دچار اختلال نگردد. نکته دوم : سعی شود که واحد های تولیدی تملک نشود و از راه های جایگزین برای وصول مطالبات اقدام شود. نکته سوم: مدیران محترم بانکها حتما راهکار هایی جدید جهت تهاتر بدهی های واحد های اقتصادی از قبیل واگذاری به سرمایه گذار جدید و دارای اهلیت را در دستور کار خود قرار دهند. نکته چهارم : جهت تنوع سازی سبد منابع تامین مالی واحد های اقتصادی ، بانکها پیشنهادات خود و همچنین بازار های سرمایه و منابع جدید را به استانداری ارسال نمایند . نکته پنجم: مشتریان بد حساب تنوسط بانکها حتما شناسایی و از ارائه خدمات و تسهیلات به آنها خودداری گردد. نکته ششم : جهت افزایش میزان سپرده های بانکی و افزایش توان بانکهای استان به پرداخت تسهیلات به واحد های اقتصادی مستقر در استان، بانکها و مدیران اقتصادی استان، دریافت کنندگان منابع و تسهیلات بانکی را موظف نمایند که حساب های بانکی خود را به بانکهای استان منتقل نمایند.» |
در ادامه مسایل و مشکلات شبکه بانکی استان از جمله ناترازی بانکها طی چند سال اخیر، لزوم توجه به سرمایهگذاریهای بلند مدت و دارای توانمندی و اهلیت، لزوم وصول مطالبات بانکی از واحدهای اقتصادی، مطرح شدن مشکل بانکی واحد های اقتصادی به طور همزمان در کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید، حمایت حقوقی و قضایی از واحد های تولیدی، کارگروه مستقر در سپاه که منجر به کندی روند رسیدگی و همچنین تداخل آرا می گردد، لزوم تسریع در ابلاغ سیاست های بانک مرکزی و تعیین تکلیف بانکها در پرداخت تسهیلات و ارائه خدمات و … بیان شد.
انتهای پیام/