
به گزارش پگاه خبر از شیراز، یکصد و نود و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز در حالی برگزار شد که دوازده نفر از اعضا حضور داشتند و بعد از ایراد نطق های اعضای شورا طاهری با ایراد سخنانی به درد و دل پرداخت و گفت: با اصرار برخی از بزرگان وارد عرصه انتخاباتی شدم تا با حضور در این صحن تجربیات خود را برای رفاه مردم به کار ببرم.
وی ادامه داد: با توجه به سوالاتی که در طول دوره ششم شورا از شهردار شیراز انجام شده و اکثر آنها بی پاسخ یا پاسخهای داده شده که قانع کننده نبوده است، حضور خود در شورا ، را مفید نمی دانم و از همینجا استعفای خود را اعلام می کنم. که مورد موافقت رئیس شورا قرار نگرفت.
در ادامه جلسه علیرضا اسکندری در نطق پیش از دستور با اشاره به سرمایهگذاری در کلان شهر شیراز، دیگر صرفاً یک موضوع مالی نیست، بیان داشت: سرمایه گذاری یک راهبرد کلان برای افزایش کیفیت زندگی مردم شیراز، ایجاد اشتغال، توسعه زیرساختها و حفظ هویت تاریخی و طبیعت شیراز به شمار میرود.
وی تصریح کرد: در این رویکرد جدید، پروژههای شهری نه صرفاً از بودجههای مرسوم بلکه با جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی، استفاده از ظرفیتهای مردمی و مشارکت نهادهای اقتصادی طراحی و اجرا میشوند.
اسکندری افزود: شیراز با داشتن منابع منحصربهفردی چون باغات ارزشمند، بافت تاریخی فرهنگی، ظرفیت گردشگری و موقعیت ژئوپلیتیک ممتاز، یک قطب مهم برای سرمایهگذاری خلاقانه و پایدار است. از همین رو، شورای شهر و شهرداری شیراز، بستههای متنوعی را در حوزههای گردشگری، حملونقل، فناوری، محیط زیست و بازآفرینی شهری آماده کردهاند تا همزمان با تحقق شعار سال، چرخ توسعه شهر نیز با سرعت بیشتری به حرکت درآید.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز معتقد است؛ سرمایهگذاری در شیراز باید در خدمت هویت شهری باشد؛ نه در تقابل با آن و از باغات تا بافت تاریخی، از پروژههای مشارکتی تا فناوریهای نو، همه در مسیر ساختن شهری برای زندگی، نه صرفاً برای اقامت قرار دارند.
اسکندری اظهار داشت: با نگاه تازه به سرمایهگذاری، پروژههای شهری در شیراز میتوانند الگویی برای دیگر کلانشهرهای ایران شوند؛ الگویی که در آن مردم، طبیعت و اقتصاد، هر سه برندهاند و این مسیری بود که با ۶۱ هزار میلیارد تومان در پروژه های چند سال گذشته به آن پرداخته شد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: وقتی از سرمایهگذاری حرف میزنیم، فقط نباید به برج و سازه و فولاد و سیمان فکر کنیم. سرمایهگذاری یعنی آینده، یعنی ریشه، یعنی جایی که فرزندانمون نفس میکشند.
اسکندری با بیان اینکه در شهری مثل شیراز، سرمایهگذاری فقط ساختوساز نیست؛ سرمایهگذاری یعنی باغها را نجات بدهیم، گفت: ما در شورای شهر شیراز، برای اولینبار با این نگاه جلو آمدهایم که حفظ باغها، نه فقط وظیفه فرهنگی یا زیستمحیطی، بلکه یک «سرمایهگذاری راهبردی» برای آینده شهر است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: کمپینی توسط جمعی از افراد دغدغه مند برای نجات باغ های شیراز راه اندازی شده است و به امید روزی که در شیراز سرمایهگذاری ساختن باشد، نه تخریب، این مهم را با حساسیت ویژه پیگیری میکنیم.
در ادامه جلسه محمد تقی تذروی با بیان اینکه امروز مرز میان حق و باطل آشکار تر از همیشه مشخص است و مردم جهان باوجدان های بیدار خویش علیه جنایات و نسل کشی رژیم پلید اسرائیل به راهپیمایی و اعتراض برخواستند ، جهان شاهد آن هست که ایران اسلامی عزیز بر خلاف برخی دولت های ارتجاعی و منافق منطقه از ابتدا تاکنون قاطعانه و عملی از آرمان ملت بزرگ فلسطین حمایت نموده است و تا تحقق آن آرمان الهی که همان آزادی قدس شریف است از پای نخواهیم نشست.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: رهبر معظم انقلاب این سال را به حمایت از سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری نمودند که انتظار این است دولتمردان با رفع موانع و تسهیل امور و پارلمان نشینان با وضع قوانین حمایتی به استقبال شعار سال رفته که این تنها یک شعار نیست بلکه راهبردی است در جهت تقویت بنیان های اقتصادی و معیشتی کشور که با تحقق آن میتوان از شرطی شدن اقتصاد و وابستگی آن به تلاطمات و موضوعات خارج از کشور جلوگیری نمود.
وی تصریح کرد: لذا از شهردار و مدیران شهری نیز انتظار می رود تا در این میان سهم خویش را تعریف نموده و با ارائه لوایح و سهولت در اجرای امورات مربوط نقش آفرینی نمایند.
تذروی با بیان نکاتی خطاب به شهردار کلانشهر شیراز بیان داشت: همانطور که مستحضر هستید از تاریخ ششم اردیبهشت ماه سال جاری طرح بررسی معاینه فنی خودروها در محدوده تعیین شده شهری اجرا خواهد گردید ، در همین راستا شاهد استقبال گسترده شهروندان جهت دریافت برگه معاینه فنی در مراکز مرتبط هستیم که انتظار می رود از تمام کسانی که دغدغه محیط زیست و هوای پاک را دارند بویژه شهروندان فهیم که با این طرح همراهی و همکاری می نمایند تشکر و قدر دانی نمایم.
وی ادامه داد: اهمیت اجرای این طرح برهمگان روشن است ، اما شلوغی مراکز و ضرب الاجل تعیین شده در این خصوص موجبات نارضایتی را فراهم می نماید لذا پیشنهاد می نمایم این طرح را تا پایان فصل بهار تمدید نموده تا در این فرصت دو ماهه همه شهروندان با آسودگی خاطر و رضایتمندی حداکثری با این طرح همراهی و همکاری نمایند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به گلایه مندی های برخی از کارمندان مجموعه شهرداری پیرامون نبود ساز و کار معین جهت جابجایی در ادارات و دستگاه های تابعه و ارائه پیشنهاد، افزود: پیشنهاد می گردد تا طرحی مشابه آنچه در دیگر ادارات و سازمان ها درباره جابجایی پرسنل صورت می پذیرد ، توسط کارشناسان معاونت سرمایه انسانی مبنی بر اعلام بازه زمانی معین هرساله جهت اعلام درخواست جابجایی ها و بررسی موضوع و اعلام نظر کارشناسی تهیه گردد که در صورت ارائه این طرح شورای اسلامی کلانشهر شیراز نیز با آن همراهی خواهد نمود چرا که معتقدیم چرخش و جابجایی مستمر و هدفمند و شفاف نیروها موجب بالا رفتن انگیزه و اشتیاق کارکنان و در نتیجه بهبود فضای کاری خواهد گردید .
تذروی در پایان از زحمات پرسنل شهرداری در ایام نوروز بویژه مدیران و کارکنان مجموعه های خدمات رسان بابت زحمات بی دریغ و شبانه روزی و تلاش های شایسته آنان تشکر کرد.
سیده مریم حسینی هم در نطق پیش از دستور خود با اشاره به اقدامات انجام شده در کمیته محرومیت زدایی و حضور گروههای جهادی گفت: حضور گروه های جهادی میهمان بیمنّت و بیچشم داشت، تنها برای رضای خدا و خدمت به بندگان خدا است و نشان از این است که زیست جهادی در جامعه ما زنده و پویاست.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: در راستای الگو سازی از روحیه جهادی بعنوان سرمایه اجتماعی در سال سرمایه گذاری برای تولید ، پزشکان و امدادگرانی متخصص از وقت شخصی خود گذشتند و با تحمل سختی سفر، یونیتها و تجهیزات را خود بهمراه آوردند تا دردِ دندانِ کودکی را تسکین دهند یا چشمان مادری را بینا کنند، سربازان گمنام سلامت این مرز و بومند و ثابت کردند که میتوان فراتر از حرف، در میدان عمل ایستاد و از جان مایه گذاشت.
حسینی با بیان اینکه این حرکت بزرگ بدون ، برنامهریزی و هدایت هوشمندانه به ثمر نمینشست، ادامه داد: کمیته محرومیتزدایی شورای شهر به عنوان بازوی سیاست گذار شورا، با شناسایی نیازهای اولویتدار مناطق محروم و طراحی نقشه راه، بستر این همکاری بینظیر را فراهم آورد.
وی افزود: این کمیته با تدوین سیاست محرومیتزدایی توأم با مشارکت مردمی، نه تنها نقش واسطه بین نهادها را ایفا نمود، بلکه با رصد دقیق و شفافیت مالی، مانع هرگونه ابهام در استفاده از منابع عمومی شد.
حسینی با اشاره به اینکه بدنبال هم افزایی دستگاهها و الگویی برای مدیریت جهادی هستیم، بیان داشت: این طرح، محصول همکاری نهادهای معاونت امور اجتماعی استانداری، کمیته امداد، بهزیستی، خیرین سلامت، هلال احمر ، علوم پزشکی و بسیج و حقوقدانان است و با هدایتگری کمیته محرومیتزدایی شورا با ایجاد زنجیره ارتباطی بین دستگاهها، از موازیکاری جلوگیری و از تمام ظرفیتها بهینه بهره برداری کرد.
وی با بیان اینکه هیچ بودجهای به گروه میهمان اختصاص نیافته و تمام هزینهها توسط خود جهادگران و خیرین تأمین شده است، ابراز داشت: این همان مدیریت جهادی است که رهبری عزیزمان بارها بر آن تأکید کردهاند: مدیریتی که مشکلات را نه با پول، که با همت و خلاقیت حل میکند. و در تصمیم گیری های کمیته محرومیت زدایی مشاورین حضرت آیت الله دژکام و جانشین قرارگاه حضرت احمد بن موسی(ع) همراهان همیشگی ما در شورای اسلامی هستند.
عضو شوای اسلامی شهر شیراز اظهار داشت: این حرکت، تنها یک اقدام درمانی نیست؛ نمایشی از قدرت ملتی است که در سایه ایمان و وحدت، قلههای غیرممکن را فتح میکند. به گفته رهبر حکیم انقلاب: “اگر همت کنیم، محرومیتزدایی نه یک شعار، که یک واقعیت دستیافتنی است “.
وی در پایان گفت: از مردم شیراز میخواهم قدردان این جهادگران باشند و از همه نهادها دعوت میکنم با تقویت کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز ، این الگو را به همه حوزههای محرومیت تعمیم دهند.
انتهای پیام/