نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می دهد افراد میانسال و مسن که تغذیه بهتری دارند طول عمر بیشتری هم خواهند داشت. به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه هاروارد آمریکا عنوان می کنند تغییرات مداوم رژیم غذایی حتی در اواخر زندگی هم ممکن است موجب افزایش طول عمر افراد شود. مرسدس سوتوس پریتو، سرپرست تیم تحقیق، […]
نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می دهد افراد میانسال و مسن که تغذیه بهتری دارند طول عمر بیشتری هم خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه هاروارد آمریکا عنوان می کنند تغییرات مداوم رژیم غذایی حتی در اواخر زندگی هم ممکن است موجب افزایش طول عمر افراد شود.
مرسدس سوتوس پریتو، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «پیام اصلی مطالعه ما این است که هیچ وقت برای بهبود کیفیت رژیم غذایی دیر نیست. اکثر شرکت کنندگان مطالعه ما افراد ۶۰ سال و بالاتر بودند.»
یافته ها مبتنی بر حدود ۷۴ هزار متخصص سلامت در آمریکا بود که در دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ تحت مطالعه قرار گرفتند. بین سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۱۰، حدود ۱۰ هزار نفر از این شرکت کنندگان فوت کردند.
آنها بعد از مطالعه این افراد دریافتند کسانی که رژیم غذایی شان را بهتر کرده بودند یعنی میوه و سبزیجات و غلات کامل را به رژیم شان افزوده بودند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی شان ثابت مانده بود، کمتر در معرض مرگ زودهنگام بودند.
در مجموع مشخص شد ۲۰ درصد بهبود در کیفیت رژیم غذایی با ۸ تا ۱۷ درصد کاهش ریسک مرگ زودهنگام به هر علتی مرتبط بود. همچنین کاهش مشابه در مورد ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته هم مشاهده شد.