امام جمعه شیراز: رسانه‌ها دعوت کننده به خیر باشند/دبیر شورای فرهنگ عمومی: در ماه میهمانی خدا ریشه‌های کهن ایرانی اسلامی جان می‌گیرد
امام جمعه شیراز: رسانه‌ها دعوت کننده به خیر باشند/دبیر شورای فرهنگ عمومی: در ماه میهمانی خدا ریشه‌های کهن ایرانی اسلامی جان می‌گیرد
آیت‌الله دژکام در دیدار رمضانیه با اصحاب رسانه فارس، هیأت مذهبی، مسئولین و کارکنان صداوسیما، هلال احمر، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، میراث فرهنگی و گردشگری و برخی از دستگاه های اجرایی استان که در مسجد شهدای شیراز برگزار شد با اشاره به آیه ۱۰۳ سوره مبارکه آل عمران که می فرماید “وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا”، اظهار کرد: امروز همگی ما برای رسیدن به اهدافمان بایستی از خداوند متعال و بزرگ کمک بخواهیم و چنگ به ریسمان الهی بزنیم.

به گزارش پگاه خبر از شیراز،  آیت الله  دژکام،  با طرح این پرسش که چه باید کنیم تا حرف، خواسته، عزت و عظمت حکومت اسلامی و کشور ایران محقق شود، بیان کرد: دستور این سوال و پرسش را قرآن کریم به ما داده است که همگی باید چنگ به ریسمان خدا بزنیم و اجازه تفرقه را ندهیم.

نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به جایگاه مهم رسانه‌ها در کشور اظهار کرد: منبر و هیأت، رسانه سنتی و صداوسیما و خبرگزاری‌ها رسانه مدرن هستند که باید برای محقق شدن وحدت نقش موثری را ایفا کنند، از این رو رسانه ها باید دعوت‌کننده به خیر باشند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه متأسفانه یک عقب‌افتادگی در کار فناوری نرم‌افزاری کار رسانه‌ای داریم، گفت: همه رسانه‌ها باید با یکدیگر همراه شوند و کار را جلو ببرند.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: اداره‌کل ارشاد و فرهنگ اسلامی باید پای کار رسانه صدا و سیما باشد و صدا و سیما نیز باید پای کار تمام رسانه‌ها شود تا در مقابله هجمه‌های رسانه‌ای دشمنان ایستادگی ‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در فارس خاطرنشان کرد: باید نیروی انسانی مناسب کار رسانه تربیت کنیم تا بتوانیم در مقابل شیطنت های دشمن اقدام رسانه ای محکمی داشته باشیم، از این رو حمایت باید از سوی اداره کل ارشاد که متولی رسانه ها است صورت گیرد و ساختار ارتباط رسانه باید اصلاح شود که اگر این ساختار اصلاح شده و در مسیر درست باشد در اهداف انقلاب اسلامی توفیق خوبی خواهیم داشت.

در ماه میهمانی خدا ریشه‌های کهن ایرانی اسلامی جان می‌گیرد

در این دیدار صمیمی رمضانیه، هر یک از مدیران دعوت شده با جمع حاضر به سخن و گفتگو نشستد از جمله مهدی رنجبر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس که وی با اشاره به اینکه، خداوند را شاکریم که در ماه مبارک رمضان، این ضیافت نورانی، گرد هم آمده‌ایم تا از چشمه زلال معنویت سیراب شویم، گفت: رمضان، ماهی است که در پرتو روزه، عبادت و خودسازی، روح انسان به تعالی می‌رسد و در درون، نور ایمان به افق‌های دوردست می‌تابد. در کنار این معنویت، رمضان بستری است که در آن فرهنگ و هنر نقش برجسته‌ای در تجلی ارزش‌های دینی، روح حماسی و معنویت ایفا می‌کند؛ ماهی که پیوند دوباره با ریشه‌های کهن ایرانی-اسلامی را رقم می‌زند و در آن، روح حماسه و معرفت، در کنار یکدیگر جان می‌گیرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان افزود: رمضان، تنها یک ماه عبادی نیست؛ بلکه جریانی زنده و جاری در تار و پود جامعه است. ماهی که شب‌های آن به راز و نیاز، نغمه و نور آراسته می‌شود و زیست شبانه‌ی شهرها را دگرگون می‌سازد. از افطار تا سحر، کوچه‌ها و خیابان‌ها، مساجد و خانه‌ها، سرشار از حیاتی دیگرگونه‌اند؛ حیاتی که در آن طنین دعا با آوای هنر در هم می‌آمیزد و روزه‌داران، در روشنای بیداری شب، پیوندی تازه با خویشتن و خالق خویش می‌بندند. فصل شکوفایی هنرهایی است که معنویت را به تصویر می‌کشند؛ در هر پرده‌ی خوشنویسی، نوری از آیات الهی می‌درخشد، در هر نغمه‌ی عرفانی، بوی شب‌های قدر پیچیده است و در هر مجلس تعزیه، صدای تاریخ به گوش می‌رسد، گویی که حماسه‌ی ایمان از دل قرن‌ها برخاسته است.

رنجبر اظهار داشت: رمضان، دعوتی است برای همگان؛ برای نوجوانان و جوانانی که می‌خواهند هویت خویش را بازیابند، برای خانواده‌هایی که در کنار یکدیگر، معنای محبت را جست‌وجو می‌کنند، برای هنرمندانی که نور ایمان را در آثارشان متجلی می‌سازند و برای اندیشمندانی که می‌خواهند حقیقت را از دل کلام وحی استخراج کنند. روزه، تنها امساک از خوردن و آشامیدن نیست، بلکه حماسه‌ای است که در ژرفای جان انسان رخ می‌دهد؛ مجاهده‌ای خاموش اما پرشکوه، که در آن، آدمی بر خواهش‌های تن چیره می‌شود و روح را به پرواز درمی‌آورد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در پایان با بیان اینکه، قرآن، که در رمضان بر دل‌ها نازل شد، برنامه‌ای جامع برای تمامی ابعاد زندگی انسان دارد؛ از اخلاق فردی تا ساختارهای اجتماعی، از روابط انسانی تا مسیر پیشرفت و سعادت، خاطر نشان کرد: بیایید رمضان که ماه بیداری است را برای بیداری دل‌ها، بیداری روح‌ها و بیداری فرهنگی که هنر را در خدمت معنا قرار می‌دهد در پرده‌ی هنر، در زبان موسیقی، در نقش خیال و در صحنه‌ی نمایش نیز روایت کنیم تا این نور، در جان شهر و دیارمان جاودانه شود.

انتهای پیام/