ورود دستگاه حفار مکانیزه خط ۳ مترو شیراز به ایستگاه آفرینش
ورود دستگاه حفار مکانیزه خط ۳ مترو شیراز به ایستگاه آفرینش
علی کلانتری از ورود دستگاه حفار مکانیزه خط ۳ مترو شیراز به ایستگاه آفرینش خبر داد و گفت: حفاری در این ایستگاه با دستگاه حفاری تمام مقطع مکانیزه به قطر ۹.۵ متر از ایستگاه گلستان آغاز شده و طى مراسمی با حضور مسئولان شهری و استانی به ایستگاه آفرینش می‌رسد که ارزش آن ۷۴۰۰ میلیارد ریال است.

به گزارش پگاه خبر از شیراز، علی کلانتری ضمن تبریک میلاد با سعادت امام زمان(عج) از ورود دستگاه حفار مکانیزه خط ۳ مترو شیراز به ایستگاه آفرینش خبر داد.

وی گفت: حفاری در این ایستگاه با دستگاه حفاری تمام مقطع مکانیزه به قطر ۹.۵ متر از ایستگاه گلستان آغاز شده و طى مراسمی با حضور مسئولان شهری و استانی به ایستگاه آفرینش می‌رسد که ارزش آن ۷۴۰۰ میلیارد ریال است.

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز افزود: با توجه به رکوردهای ثبت شده، هدف‌گذاری بعدی تا اواخر مردادماه سال آینده به ایستگاه جهاد تقاطع بزرگراه حسینی الهاشمی و شهرک شهید بهشتی خواهد بود.

کلانتری بیان کرد: ایستگاه آفرینش در تقاطق خیابان آفرینش با بولوار دکتر حسابی واقع شده است. همچنین تونل زیرزمینی از ایستگاه گلستان تا این ایستگاه ۱۷۳۷.۵۱ متر طول دارد که از ۱۱۶۲ رینگ تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: مسیر خط ۳ مترو (توسعه غربی خط یک) از میدان میرزای شیرازی آغاز شده و در امتداد شمال غرب از مراکز جمعیتی مهمی مانند میدان صنایع، شهرک شهید بهشتی، شهرک حافظ، شهرک بزین و شهرک گلستان عبور می‌کند.

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز گفت: این خط ۱۲ کیلومتر طول دارد و از ۷ ایستگاه، مجموعه دپو و پارکینگ (در انتهای خط)، کراس‌اورها، شفت‌های تهویه و دیگر سازهای فنی تشکیل و در حال حاضر ۶ ایستگاه از این خط در حال اجرا و ساخت است‌.

انتهای پیام/