هدف فارس ایجاد توسعه گردشگری مستمر با تاجیکستان است
هدف فارس ایجاد توسعه گردشگری مستمر با تاجیکستان است
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: در سه ماه اخیر  به صورت حرفه ای میراث فرهنگی فارس ارتباط خود را با مسئولین گردشگری تاجیکستان شروع کرده است و دنبال این هستیم که با توجه به پیشینه تاریخی و فرهنگی که با تاجیکستان داریم بازار دو کشور را توسعه بدهیم.

محمد ثابت اقلیدی در گفتگو با خبرنگار پگاه خبر،  در حاشیه بازدید وزیر گردشگری تاجیکستان از غرفه فارس در هجدهمین‌نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران با اشاره به علاقمندی تاجیک ها به آثار باستانی فارس بیان داشت: بیشترین آثاری که مورد توجه مسئولین گردشگری تاجیکستان هست در فارس واقع شده است مانند  مجموعه های هخامنشی، ساسانی،  آرامگاه سعدی و حافظ و ما به دنبال این هستیم تا با این جاذبه ها  تاجیک هارا به گردشگری استان جذب کنیم
وی تصریح کرد: طبق تاکید استاندار فارس بر گسترش بازار گردشگری سلامت، به دنبال این هستیم که به صورت حرفه ای و مستمر این بازار نو ظهور را در تاجیکستان فعال کنیم.
ثابت اقلیدی به میز اختصاصی تاجیکستان در غرفه فارس اشاره و اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم به صورت مستمر نه مقطعی یک بازار در تاجیکستان فعال کنیم و مدام در حال توسعه باشد اقدام به برپایی میز  اختصاصی تاجیکستان در غرفه فارس کرده ایم و تعامل مستمر آژانس های فارس با تاجیک ها در این خصوص ادامه دارد.
وی ادامه داد: برگزاری رویداد های مشترک مانند شب های فرهنگی، نمایشگاه های گردشگری و ایجاد بازارچه های صنایع دستی از جمله کارهای در دست اقدام میراث فارس در تاجیکستان خواهد بود.
وی در پاسخ به سوال در خصوص ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی فارس در تاجیکستان گفت: شاید در آینده چنین کاری انجام شود ولی نیازمند بازارسازی و ایجاد ارتباط مستمر است تا بتوانیم فعالیتهای دائمی داشته باشیم.

وی در خصوص ملموس بودن نماد اصالت و فرهنگ در غرفه فارس گفت: آرایه های معماری هخامنشی و ساسانی در این غرفه ساخته شده است و کسانی که تخت جمشید،کاخ اردشیر بابکان، یا کاخ ساسانی سروستان را ندیده باشد می تواند با دیدن این تصاویر و بازسازی مناسب با این آرایه ها آشنا شود.
ثابت اقلیدی در خصوص حضور فعال بانوان نیز در این غرفه اظهار کرد: برای ما موضوع جنسیت مطرح نیست؛ در صنعت گردشگری و در صنایع دستی و هنرهای سنتی یک بخش قابل‌توجهی از جامعه ذینفع را خانم ها تشکیل می‌دهند که این‌موضوع در همه غرفه ها محسوس و این‌موازنه وجود دارد.
انتهای پیام/